Mijn naam is Marlies Zimmermann. Ik ben 34 jaar en heb een dochter van 4 jaar en een zoontje onderweg. Maar ik ben meer dan alleen moeder.

Naast het moederschap werk ik en dat doe ik graag.

Ik ben wat betreft mijn werk ambitieus en doelgericht. Ik geloof dat je altijd werk moet doen waar je blij van wordt. Ik word er blij van om andere mensen te helpen, te adviseren en te ondersteunen om van A naar B te komen. Te helpen om bepaalde keuzes te maken die hen op een positieve manier verder brengen. Anderen helpen tot het behalen van succes.

Ik ben opgeleid imago consulente en styliste.

Dit doe ik al 10 jaar met passie en overgave. Als ambitieuze werkende moeder weet ik als geen ander met welke uitdagingen ambitieuze vrouwen en moeders dagelijks te maken hebben. Welke problemen zij dagelijks in hun privéleven moeten oplossen en het feit dat je je op carrièregebied steeds weer opnieuw moet bewijzen. 

“Ik begeleid en adviseer ambitieuze vrouwen en moeders om met weinig moeite een verfijnde en elegante uitstraling te creëren, waardoor zij zelf hun eigen persoonlijk visitekaartje zijn.”

Dat doe ik omdat het maken van een goede eerste indruk belangrijk is! Vooral als je op carrièregebied vertrouwen en draagvlak wilt creëren of invloed wilt uitoefenen. En ik weet dat ambitieuze vrouwen hun kostbare tijd beter kunnen en willen besteden dan voor de kledingkast te staan en te bedenken wat ze vandaag aan moet om er goed en gepast uit te zien. Ik help deze vrouwen om zichzelf als merk te zien en een persoonlijke stijl te creëren die past bij hun persoonlijkheid en ambities. Ik geef deze vrouwen de controle over hun eigen imago!

Ben jij die ambitieuze vrouw die wel wat hulp en advies kan gebruiken op het gebied van persoonlijke presentatie?

  • Op mijn blog vind je diverse artikelen om er met weinig moeite elegant uit te zien. Klik hier om naar mijn blog te gaan!
  • Op mijn download-pagina heb ik gratis content voor je klaar staan, zodat jij direct aan de slag kunt met je persoonlijke uitstraling. Klik hier om naar mijn download-pagina te gaan!
  • Altijd op de hoogte zijn van de beste en nieuwste adviezen om je eigen uitstraling te verbeteren? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!