Wil jij weten welke
accessoires
jou het mooiste staan?

Ontdek wat jouw mooiste kapsels, brillen, halslijnen, sieraden, accessoires en prints zijn en hoe je ze het beste kunt dragen.

Jouw investering: € 150,-

Komt jou dit bekend voor?

Je weet nooit wat je met je haar moet doen. Meestal ga je op het advies van je kapper af of het wordt toch weer hetzelfde. (Zonne)brillen kiezen is ook altijd een dingetje, want wat staat jou nou echt mooi? Kleding en accessoires kies je op basis van wat jij mooi vindt, maar vervolgens heb je een kast vol met dingen die je dan toch niet aantrekt. Waarom trek je dat ene truitje wel regelmatig aan, maar het andere vervolgens nooit. Er zijn van die kledingstukken en accessoires waar jij altijd positieve complimenten over krijgt, maar waar ligt dat nou precies aan?

Leer niet alleen je beste kapsels en (zonne)brillen kennen. Kom te weten wat echt bij jouw gezichtsvorm past en een uitstraling met toverkracht geeft.

Identificeer jouw beste prints en halslijnen die een harmonieus geheel met je gezicht- en lichaamsbouw vormen. Geef jouw uitstraling en garderobe een boost!

Ontdek welke handtassen en schoenen en sieraden qua vorm, grote en model het beste bij jou passen en maak je outfit en uitstraling helemaal compleet.

Stel jij kunt...

…’s ochtends met gemak in seconden een outfit uit je kast trekken en je weet dat het fantastisch uitziet en bij je past. …moeiteloos je outfit opfleuren met je beste accessoires. …altijd je haar op zijn best dragen en hoeft nooit meer te twijfelen voor de spiegel of bij de kapper. …jezelf in staat stellen om tijd én geld te besparen bij het winkelen. …simpelweg de deur uit stappen en er fantastisch uitzien en je fantastisch voelen!

ontdeK de

accessoiresgids

Een voor jou op maat gemaakte digitale accessoiresgids. Met specifieke adviezen voor jou waarmee je jouw authentieke zelf kunt laten zien. Een gids met alle informatie over jouw beste kapsels, brillen, halslijnen, sieraden, accessoires en prints en hoe je ze het beste kunt dragen. Deze gids is jouw ideale begeleider thuis en tijdens het (online) shoppen!

Dit is wat jij ontvangt!

Dit is hoe het werkt:

stap 1.

Selecteer en koop deze service. Binnen 2 werkdagen ontvang jij een e-mail met instructies voor de volgende stappen, inclusief een link naar je intake formulier.

Stap 2.

Vul het intakeformulier in en upload of e-mail de gevraagde foto's en afbeeldingen. Ik neem contact met je op om een intakegesprek van 30 minuten te plannen.

Stap 3.

Ongeveer 1 week na ons gesprek ontvang je een e-mail met jouw persoonlijke Accessoires Gids! Ik neem contact met je op om een online sessie van 30 minuten te plannen om jouw Accessoires Gids te bespreken!

Investeer in jezelf!
Jij verdient het!

Herinnerd worden? Draag je beste kapsels en brillenvorm. Evenwichtig overkomen? Draag je beste halslijnen en accessoires. Laat je persoonlijkheid zien? Kies de prints die het beste bij je passen.

Jouw investering: € 150,-

Dit is voor jou als...

Dit is niet voor jou als...

“Toen ik de intake kreeg schrok ik echt even! Het was echt veel! Maar het bleek het echt waard te zijn want ik kreeg er zo veel voor terug. Thanx!”
– SOFIE B. (HR Manager Zorg)

Hey, ik ben marlies

Mijn naam is Marlies Zimmermann. Ik ben opgeleid imago consulente en styliste. Dit doe ik al 10 jaar met passie en overgave. 

Ik begeleid en adviseer ambitieuze ondernemende vrouwen om met weinig moeite een verfijnde en krachtige uitstraling te creëren, waardoor zij zelf hun eigen persoonlijk visitekaartje zijn.

Dat doe ik omdat het maken van een goede eerste indruk belangrijk is! Vooral als je op carrièregebied vertrouwen en draagvlak wilt creëren of invloed wilt uitoefenen. 

Ik weet dat ambitieuze vrouwen hun kostbare tijd beter kunnen en willen besteden dan voor de kledingkast te staan en te bedenken wat ze vandaag aan moet om er goed en gepast uit te zien.

De beste Investering is een investering in jezelf!

Herinnerd worden? Draag je beste kapsels en brillenvorm. Evenwichtig overkomen? Draag je beste halslijnen en accessoires. Laat je persoonlijkheid zien? Kies de prints die het beste bij je passen.

Jouw investering: € 150,-

Frequently Asked Questions

Beide sessies vinden virtueel plaats via Zoom. Ik plan van te voren een afspraak met je. In principe hoef je voor deze sessies de deur dus niet uit. Gewoon lekker gemakkelijk vanuit thuis. Sessies zijn ook in het weekend en in de avonduren mogelijk!

Na aankoop van jouw Kleuren Gids ontvang je een e-mail met alle instructies. In het intake formulier staat precies welke foto’s nodig zijn voor de analyse. Je ontvangt ook de Ultieme Selfie Gids. Hiermee kun je je goed voorbereiden op het maken van de benodigde foto’s.

Ja. Je ontvangt model-voorbeelden van kapsels, brillen, halslijnen e.a. accessoires die bij jouw passen inclusief uitleg.

Je gezichtsvorm en botstructuur worden geanalyseerd. Aan de hand hiervan worden jouw beste kapsels en accessoires bepaald – wat jou het mooiste staat. Je krijgt dus specifieke adviezen op basis van jouw eigen natuurlijke lichaam.

De Accessoires Gids is voor jou op maat gemaakt. Aan de hand van jouw ingezonden foto’s worden jouw beste kapsels en accessoires bepaald en krijg je dus concrete adviezen die specifiek op jou van toepassing zijn.

Iedereen ziet er anders uit en heeft een andere bouw. Dit betekent dat niet iedereen dezelfde vormen, structuren en belijningen mooi staan. Daarom staan bepaalde vormen en belijningen niet in harmonie met jou en geen dus geen evenwichtig beeld. Wat de een prachtig kan staan, kan er bij een ander verschrikkelijk uitzien. Door te weten jij wat jou prachtig staat en wat minder flatteus is weet je altijd de beste keuze te maken en kom je met minder miskopen thuis.

Ja. Je foto’s worden geanalyseerd en voorzien van specifieke tips en adviezen. Zo weet jij wat je in je outfit kunt verbeteren en welke opties je daarvoor hebt.

Ja. Je ontvangt je Accessoires Gids als PDF-versie. Je kunt deze dus gemakkelijk opslaan op de meeste digitale devices, zoals op je smartphone. Zo kun je jouw gids overal raadplegen wanneer jij het nodig hebt.

Investeer in jezelf! Jij verdient het!

Benaderbaar zijn? Draag jou beste kleuren. Impact maken? Draag je Power Red. Laat je persoonlijkheid zien? Kies een sfeerkleur.

Jouw investering: € 150,-

© COPIRIGHT MARLIEZ 2020