Exclusieve tips & adviezen ontvangen?

Eerste hulp bij een lente-fitte garderobe!

Hey jij, powervrouw! Wanneer heb jij voor het laatst een goede schoonmaak van je kledingkast gedaan? Tijdens de Garderobe Challenge 2021? If so, you’re good to go! Anders wordt het, nu de lente eraan komt, de hoogste tijd om je kast eens goed uit te mesten en je garderobe lente-fit te maken!

In mijn 10 jaar als styliste heb ik al heel wat garderobe-checks gedaan. Ik weet dus goed tegen welke struggles vrouwen kunnen aanlopen bij het opruimen van hun kledingkast. Dus raak vooral niet in paniek – ik ga je helpen! 🙂

Lees verder…

Vermijd de Michelin-mannetjes-look! Stijlvol gekleed voor koud winterweer!

Wauw, de komende week flink veel sneeuw én temperaturen tot -20 graden! Dat zijn we niet meer gewend. Bij ons wordt het meestal niet écht koud. Sneeuwen doet het ook niet vaak of maar matig. En, herinner je je nog de laatste Elfstedentocht? Ik heb heb het even moeten opzoeken… dat was in 1997!

Dus als je niet regelmatig op skivakantie gaat dan heb je hoogstwaarschijnlijk niet veel kledingstukken in huis om je voor extreem koude temperaturen te kleden.
Onder normale omstandigheden zou je dan zeggen: “Ik ga even gauw naar de winkel en koop in elk geval een paar snowboots!”, maar gezien de lockdown is dat nu ook even van de baan.

Lees verder…

Insider geheimen – Maak de beste indruk tijdens online meetings

Thuiswerken is op het moment voor velen van ons de norm. En dat betekent ook dat we vaker dan ooit in online meetings zitten. We kennen ze inmiddels allemaal wel: Facetime, Skype, Teams, Meet én Zoom meetings. Videogesprekken en calls horen er op dit moment vaak bij ons dagelijkse bestaan. Maar hoe kun jij er nu op je best uitzien én professionaliteit uitstralen tijdens deze digitale meetings? In dit artikel vertel ik je alles over de randvoorwaarden en de do’s en don’ts voor online meetings, zodat jij je op je best kunt laten zien voor de camera.

Jouw virtuele werkplek!
Allereerst een aantal dingen vooraf. Je kunt je nog zo goed kleden voor je virtuele meeting: als de randvoorwaarden (lees: jouw omgeving) niet kloppen dan maak je nog steeds weinig indruk. Dus bij deze…

Lees verder…

10 tips om je succesvoller te kleden voor je werk

Kleuren en vormen beïnvloeden ons continu. Denk maar eens aan reclames. Waarom heb je bepaalde gedachten bij een bepaald product of dienst? Wat maakt dat jij dit product of dienst interessant vindt en misschien wel koopt. Feit is: hoogstwaarschijnlijk geloof jij wat er over het product of de dienst gecommuniceerd wordt. Meestal door enige bevestiging die jij bij dit product of dienst ervaart.

Zo werkt het ook met je uiterlijk en je kleding. Daarom geef ik jou 10 tips hoe jij je zelf succesvoller kunt kleden voor je werk. Het maakt daarbij niet uit of je fysiek op je werk bent of online-meetings hebt…

Lees verder…