Let op: i.v.m. de zomervakantie worden nieuwe bestellingen tussen 21-7 en 9-8 pas weer in behandeling genomen en verzonden vanaf 10-8 op volgorde van binnenkomst.

NEEM CONTACT MET ME OP

Stuur me een bericht en ik doe mijn best om dit binnen 24 uur te beantwoorden.

Vestigingsadres:
Veldovenstraat 1
6151DW Munstergeleen

KVK-nummer: 80414532
BTW-nr.: NL003439594B16

Telefoon: 06 34 26 06 50
E-mailadres: hallo@marliez.com

Algemene voorwaarden
Verzend- en retourbeleid

Volg mij op social media:

10

JAAR ERVARING ALS IMAGO, KLEUR EN STIJL EXPERT

200+

VROUWEN GEHOLPEN MET HUN UITERLIJKE PRESENTATIE

0,5

SECONDEN HEB JE OM EEN EERSTE INDRUK TE MAKEN

55%

BEPAALT JE UITERLIJK DE INDRUK DIE JE MAAKT

FAQs

Heb je vragen?

Dat is geheel afhankelijk van jouw vraag. Een matchcall is altijd GRATIS en vrijblijvend. Samen vinden we wat echt bij jou en jouw budget past!

Ik werk vanuit mijn kantoor aan huis in Zuid-Limburg. Het is mogelijk om een in-person afspraak te plannen, maar alles kan tegenwoordig ook prima online.

Jazeker! Samen vinden we een moment waarop we elkaar de volle aandacht kunt geven.

Het eerste gesprek is altijd een vrijblijvende matchcall. Ik leg je dan in 45 minuten uit wat ik als imagostrateeg voor jou kan betekenen. Ik analyseer jouw huidige online presentatie en geef je alvast wat tips waarmee je direct aan de slag kunt. Na de matchcall weten we allebei of er een klik is en kunnen we eventuele vervolgstappen bepalen. 

Ja. Mijn werk bestaat uit een combinatie van Personal Branding en Image Consulting. Dit heeft óok te maken met kleuren, vormen en belijningen. Samen gaan we op zoek wat écht bij jou past: insideout!