NEEM CONTACT MET ME OP

Ik ben een werkende mama en moet mijn aandacht verdelen. Jij kent het wel! Stuur me een bericht en ik doe mijn best om dit binnen 24 uur te beantwoorden.

Volg mij op social media:

10

JAAR ERVARING ALS IMAGO, KLEUR EN STIJL EXPERT

200+

VROUWEN GEHOLPEN MET HUN UITERLIJKE PRESENTATIE

79%

VAN JE KLEDING DRAAG JE HELEMAL NIET

€2133

GEMIDDELDE WAARDE ONGEDRAGEN KLEDING IN VROUWEN KAST

FAQs

Heb je vragen?

Dat is geheel afhankelijk van jouw vraag. Een koffie sessie is altijd GRATIS en vrijblijvend. Tarieven beginnen bij 35 euro voor een half uur coaching. Mar er zijn ook uitgebreidere pakketten. Samen vinden we wat bij jou en jouw budget past!
Ik werk vanuit mijn kantoor aan huis in Zuid-Limburg. Het is mogelijk om een in-person afspraak te plannen, maar alles kan tegenwoordig ook prima online. Dus lekker als de kids in bed liggen vanuit de bank.
Jazeker! Samen vinden we een moment waarop we elkaar de volle aandacht kunt geven.
Het eerste gesprek is altijd een vrijblijvende intake. Ik wil namelijk eerst weten wat jij nodig hebt. Wat is jouw stijlvraag en kan ik jou daarmee helpen. Op basis daarvan maak ik een plan en stuur ik je een offerte. Als je wilt kunnen we deze samen bespreken. Als je akkoord bent gaan we samen aan de slag.
Heel herkenbaar! Ja, ik kan je bij allerlei figuurproblemen helpen met kledingadviezen. Na twee zwangerschappen ook een ervaringsdeskundige op dat gebied. 🙂
Ja. Mijn werk bestaat uit het zoeken en bekijken wat echt bij jou past qua kleding. Dit heeft alles te maken met kleuren, vormen en belijningen.

Vestigingsadres: Veldovenstraat 1, 6151DW Munstergeleen
KVK-nummer: 80414532
Telefoon: 06 34 26 06 50
E-mailadres: hallo@marliez.com