Kom uit je kledingsleur en leer om jezelf elke dag snel & gemakkelijk fantastisch te kleden!

Ik weet dat je een drukke mama bent, maar ook dat jij elke dag stijlvol wilt uitzien en je fantastisch wilt voelen! Het is gemakkelijk om keer op keer hetzelfde outfits aan te trekken. Maar na verloop van tijd wordt dat saai. Ik help je uit die kledingsleur, want als jij van je spiegelbeeld houdt voel je je ook energieker en zelfverzekerder van binnen.

VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Je koffie eindelijk een keer warm drinken en ontdekken hoe jij geld bespaart en miskopen voorkomt?

Jij wilt aan je persoonlijke stijl werken? Je wilt bepaalde probleemzones leren camoufleren of weten welke kleuren jou helpen om beter te communiceren met je kids of werkgever? Misschien heb je je hulp nodig bij de aankoop van een nieuwe outfit voor een bepaalde gelegenheid? Geen probleem! Laten we samen een vrijblijvende Zoom-sessie plannen met een kopje koffie! (Of een wijntje – afhankelijk hoe laat het is! 😉) Samen bespreken we dan in 15 tot 30 minuten jouw uitdagingen en hoe ik je daarbij kan helpen.

1:1 Coaching

FEEL & LOOK LIKE A MILLION DOLLAR!

Jij wilt zowel privé als op je werk laten zien dat jij die vrouw bent die bergen kan verzetten. Altijd de beste (eerste) indruk maken met hulp van jouw Power-Stijl. Samen gaan we op zoek naar jouw beste kleuren, pasvormen en/of accessoires. Het is mogelijk om een plan te maken voor je hele garderobe: multifunctionele voor jouw hele lifestyle als werkende mama. En heb je na je zwangerschap nog wat probleemzones overgehouden? Dan kunnen we ook kijken hoe we die optimaal kunnen camoufleren. De keuze is aan jou!

ONLINE CURSUS

Mama-style made easy!

Altijd iets om aan te rekken. Ontdek je eigen stijl en hoe jij je elke dag met gemak kunt kleden en met minder kleding meer combinaties kunt maken.

10

JAAR ERVARING ALS IMAGO, KLEUR EN STIJL EXPERT

200+

VROUWEN GEHOLPEN MET HUN UITERLIJKE PRESENTATIE

79%

VAN JE KLEDING DRAAG JE HELEMAL NIET

€2133

GEMIDDELDE WAARDE ONGEDRAGEN KLEDING IN VROUWEN KAST

Mijn klanten aan het woord!

Weg met slechte pasvormen

“Ik kan nu veel sneller zien of iets een goede match voor mij is!”

Dankzij de sessie met Marlies weet ik nu precies wat mijn lichaamstype is. Ik al vóór het maken van een kledingstuk al of het model goed gaat uitzien of niet. Klaar om mijn kledingkast te ontdoen van slechte pasvorm modellen en te vullen met alleen maar mooie stukken! Oh en digitaal advies? Dit gaat dus echt heel goed blijkbaar!

Hanna K.

Ik ben de beste coach voor jou als…

Jij een werkende mama bent met een druk bestaan

Kids, werken, huishouden, hobby’s etc. etc. Jij hebt heel wat ballen in de lucht te houden en jouw me-time is schaars.

Jij volle kast hebt, maar vaak hetzelfde aantrekt

’s ochtends is het altijd druk, druk, druk! Je hebt weinig tijd en je outfit moet functioneel zijn voor al je taken van de dag.

Jij meer aandacht aan jezelf wilt besteden

Jouw tijd is kostbaar en de weinige tijd die je voor jezelf hebt wil je zo goed mogelijk gebruiken. En niet twijfelend voor je kast besteden.