Let op! Zomerreces van 1 augustus t/m 9 september. Bestellingen binnen deze periode worden op basis van volgorde verwerkt vanaf 10 september.

Kom uit je kledingsleur en leer om jezelf elke dag snel & gemakkelijk fantastisch te kleden!

Jij wilt aan je persoonlijke stijl werken? Je wilt bepaalde probleemzones leren camoufleren of weten welke kleuren jou helpen om beter te communiceren met je kids of werkgever?Jij wilt elke dag stijlvol uitzien en je fantastisch wilt voelen! Het is gemakkelijk om keer op keer hetzelfde outfits aan te trekken. Maar na verloop van tijd wordt dat saai. Ik help je uit die kledingsleur, want als jij van je spiegelbeeld houdt voel je je ook energieker en zelfverzekerder van binnen.

gratis matchcall

Niet zeker hoe ik jou kan helpen? Plan een kennismaking!

Heb je een kleur-, stijl of imago vraag waarop jij antwoord zoekt? Misschien heb je je hulp nodig bij de aankoop van een nieuwe outfit voor een bepaalde gelegenheid? Geen probleem! Laten we samen een vrijblijvende Zoom-sessie plannen met een kopje koffie! (Of een wijntje – afhankelijk hoe laat het is! 😉) Samen bespreken we dan in 15 tot 30 minuten jouw uitdagingen en hoe ik je daarbij kan helpen.

Deze tools helpen jou om altijd de stijlvolste keuzes te maken:

10+

JAAR ERVARING ALS IMAGO, KLEUR EN STIJL EXPERT

200+

VROUWEN GEHOLPEN MET HUN UITERLIJKE PRESENTATIE

79%

VAN JE KLEDING DRAAG JE HELEMAL NIET

€2133

GEMIDDELDE WAARDE ONGEDRAGEN KLEDING IN VROUWEN KAST

Mijn klanten aan het woord!

Hanna K.

“Ik kan nu veel sneller zien of iets een goede match voor mij is!”

Dankzij de sessie met Marlies weet ik nu precies wat mijn lichaamstype is. Ik al vóór het maken van een kledingstuk al of het model goed gaat uitzien of niet. Klaar om mijn kledingkast te ontdoen van slechte pasvorm modellen en te vullen met alleen maar mooie stukken! Oh en digitaal advies? Dit gaat dus echt heel goed blijkbaar!

Anita M.

"Ik heb weer zin gekregen om met mijn uiterlijk aan de slag te gaan."

Nu ik mijn haar niet meer verf, is mijn haarkleur veranderd van bruin-rood naar grijs-blond. Een heel verschil; dat vroeg om een nieuwe stylingaanpak. Ik was blij verrast met het uitgebreide persoonlijke advies. Door de aanpak van Marlies heb ik weer zin gekregen om met mijn nieuwe uiterlijk aan de slag te gaan.

ONLINE CURSUS

Creëer een duurzame garderobe

Altijd iets om aan te trekken. Ontdek hoe jij een duurzame garderobe kunt bouwen inclusief kleurconcept, zodat jij jezelf elke dag met gemak kunt kleden en met minder kleding meer combinaties kunt maken. Bespaar geld op kledingaankopen en miskopen door het creëeren van jouw duurzame droomgarderobe.

1:1 coaching

Image Branding Mastery

Jij wilt laten zien dat jij die vrouw bent die bergen kan verzetten. Altijd de beste (eerste) indruk maken met hulp van jouw Power Signature Style. Samen gaan we op zoek naar jouw Personal Brand en alles wat dit aan de buitenkant (jouw uiterlijke presentatie) reflecteert. Ontdek hoe jij kleding kunt inzetten als krachtig communicatiemiddel om nog succesvoller te zijn. Image Branding helpt jou om alle facetten van jouw unieke kern te laten zien insideout.

Ik ben de beste coach voor jou als…

een duurzame garderobe wilt die voor jou werkt.

Geld besparen om kleding aankopen en miskopen vermijden. Jij bent op zoek naar een manier om bewuster en duurzamere om te gaan met kleding en shoppen.

Jij volle kast hebt, maar vaak hetzelfde aantrekt

’s ochtends is het altijd druk, druk, druk! Je hebt weinig tijd en je outfit moet functioneel zijn voor al je taken van de dag.

Jij meer aandacht aan jezelf wilt besteden

Jouw tijd is kostbaar en de weinige tijd die je voor jezelf hebt wil je zo goed mogelijk gebruiken. En niet twijfelend voor je kast besteden.