Feedback

Lees wat mensen met wie ik heb samengewerkt over mij zeggen!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Neem gerust contact op met mij op via hallo@marliez.com

“Daar waar maatwerk geleverd kan worden, doe je dat ook.”

Ik vind met name dat je juist zo klantgericht bent doordat je zo duidelijk bent. Je schuwt niet om ‘slecht’ nieuws te brengen. Dat maakt dat de klant precies weet waar hij/zij aan toe is. Daar waar maatwerk geleverd kan worden, doe je dat ook.
Je denkt altijd mee, ook als je er zelf geen belang bij hebt. Je bent heel betrokken.

— Claudia K.

Uitgebreid persoonlijk kleur- & Stijl advies

“Ik kan nu veel sneller zien of iets een goede match voor mij is of niet!”

Dankzij de sessie met Marlies weet ik nu precies wat mijn lichaamstype is. Heel fijn, want nu weet ik al vóór het maken van een kledingstuk al of het model goed gaat uitzien of niet. Klaar om mijn kledingkast te ontdoen van slechte pasvorm modellen en te vullen met alleen maar mooie stukken! Oh en digitaal advies? Dit gaat dus echt heel goed blijkbaar!

Hanna K. (@watervalvogels_artistry)

10

jaar ervaring als imago & personal branding expert

200+

vrouwen geholpen met hun uiterlijke presentatie

0,5

seconden heb je om een eerste indruk te maken

55%

bepaalt je uiterlijk de indruk die je maakt

uitgebreid persoonlijk kleuradvies

“Het adviestraject heeft mijn verwachtingen zelfs overtroffen.”

Marlies is iemand die heel duidelijk en secuur te werk ging, waarbij alleen de beste kleur voor haar, ogen en huid goed was. Ze nam alle tijd om alles duidelijk uit leggen of om mijn vragen te beantwoorden. De sessies heb ik als prettig en persoonlijk ervaren, waarbij mijn eigen kleurwaaier en e-book als kersen op de taart waren. De belangrijkste dingen die ik heb geleerd zijn dat 1) kleur meer is dan kleur en 2) dat je met de juiste kleur en kleding een prachtige, zelfverzekerde of intelligentie (vul maar zelf in) versie van jezelf kan neerzetten. Ik kijk er naar uit om er mee aan de slag te gaan. Bedankt voor een onvergetelijke ervaring.

Bobbie-Ann W. (Donkere Winter)

opdrachtgevers:
“De kwaliteitsgerichtheid is helemaal top!”

Super dienstverlenend! Jij hebt pas rust als het geregeld is! Je bent zeer duidelijk naar klanten in woord en geschrift. De follow up en nazorg doe je goed. De kwaliteitsgerichtheid is helemaal top! Je hebt er plezier aan om iedere dag opnieuw het beste resultaat te halen. Je denkt voortdurend na over verbeteren en doet daar ook goede voorstellen in.

— Jan T.

GRATIS STYLINGTRICKS MET WOW-EFFECT


Ontvang nu mijn 5 GRATIS super simpele stylingtricks met WOW-Effect en creëer harmonieuze en visueel aantrekkelijke outfits als een PRO!
“Marlies is innovatief en onbevooroordeeld in haar beeldvorming.

Ze is empathisch en toch kordaat. Ze is innovatief en wil van de hoed en de rand weten. Ze is onbevooroordeeld in haar beeldvorming.

— Thijs B.

“Ik voel me daardoor zelfverzekerder.”


5/5
Door de kleurenanalyse bij Marlies weet ik nu precies welke kleuren mij goed staan. Ik voel me daardoor zelfverzekerder en in mijn kledingkast hangen alleen nog dingen die goed voor mij werken én goed te combineren zijn.

— Angelika R. (extra lichte winter)


5/5

Ik heb sinds kort voor het eerst een gele blouse gekocht, omdat ik nu weet dat dit bij mij past. Ik ben blij met de make-up passend bij mijn kleurtype. Het laat mijn huid en ogen mooi uitkomen.

— Denise B. (lichte zomer)

“Marlies is zeer dienstverlenend ingesteld.”

Wat Marlies doet, doet zij erg goed. Haar werk is kwalitatief prima in orde, qua inhoud en organisatie. Marlies is zeer dienstverlenend ingesteld. Ze kan goed luisteren, vraagt naar bevestiging of zij de vraag/behoefte begrepen heeft en kan helder antwoord geven. Ze is duidelijk in haar handelen en verwachtingen. Ze zoekt actief naar wegen om de klant te helpen. Marlies luistert goed en aandachtig. Ik merk dat zij goed wil weten wat er speelt zodat zij daar haar eigen visie en oordeel kan geven. Waar nodig vraagt zij door.

— Michiel S.

“betrokken, behulpzaam en
oplossingsgericht.”

5/5
Marlies kan duidelijk uitleggen en het keurig onderbouwen. Ze luisterd aandachtig en geef goede duidelijke feedback. Door haar positieve nieuwsgierigheid vraagt ze door en denkt mee aan oplossingen en verbeteringen.

— Louise R.

5/5
Zeer goede communicatie! Marlies begrijpt waar het om gaat en kan dit helder en compact in begrijpelijke taal vertellen. Ze draait er niet omheen en is resultaatgericht.

— Ron H.

5/5

Jij hebt passie voor je werk. Jij bent gedreven, ambitieus en profileert jezelf heel goed.
Jij bent goed in communicatie en je weet dingen duidelijk te verwoorden en over te brengen. (bedachtzaam, doordacht en weloverwogen). Jij bent betrokken, behulpzaam en
oplossingsgericht.

— Anja S.

uitgebreide persoonlijke kleuradvies

“Ik heb weer zin gekregen om met mijn uiterlijk aan de slag te gaan.”

Nu ik mijn haar niet meer verf, is mijn haarkleur veranderd van bruin-rood naar grijs-blond. Een heel verschil; dat vroeg om een nieuwe stylingaanpak.
Marlies heeft voor mij mijn nieuw kleurtype bepaald en de kleuren die hierbij passen. Ik was blij verrast met het uitgebreide persoonlijke advies.
Naast kleding- en stylingtips geeft Marlies ook make-upadvies.
Bovendien ontving ik een handig kleurenoverzicht als geheugensteun. Door de aanpak van Marlies heb ik weer zin gekregen om met mijn nieuwe uiterlijk aan de slag te gaan.

Anita M. (Senior Medewerker Wonen)

1:1 coaching

Image Branding Mastery

Jij wilt laten zien dat jij die vrouw bent die bergen kan verzetten. Altijd de beste (eerste) indruk maken met hulp van jouw Power Signature Style. Samen gaan we op zoek naar jouw Personal Brand en alles wat dit aan de buitenkant (jouw uiterlijke presentatie) reflecteert. Ontdek hoe jij kleding kunt inzetten als krachtig communicatiemiddel om nog succesvoller te zijn. Image Branding helpt jou om alle facetten van jouw unieke kern te laten zien insideout.


Ik wil meer informatie

“Marlies toont veel interesse en vraagt goed door.”

— Hannie H.

Pin It on Pinterest

Share This