Freebies

gratis download bibliotheek

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief met heel veel styling en imago tips. Je krijgt als dank voor je inschrijving toegang tot de Download Bibliotheek. Check je e-mail voor de link en het wachtwoord. Je kunt je altijd weer uitschrijven.

Schrijf je in voor de gratis Probleemzone cheatsheet en krijg toegang tot de bibliotheek.

Dit is wat je krijgt:

In de GRATIS Bibliotheek verzamel ik al mijn

"De checklist voor de zwangerschapsgarderobe heeft mij heel veel geld bespaart!."

Ik heb met de Zwangerschapsgarderobe Checklist heel eenvoudig een complete zwangerschapsgarderobe kunnen samenstellen. Hierdoor kon ik met weinig kleding veel combinaties maken. Super praktisch!
Nadia D.

JOUW COACH & STYLISTE

Hallo, ik ben Marlies

Mijn naam is Marlies Zimmermann. Ik ben 35 jaar en moeder van een dochter (aug. 2016) en zoon (okt. 2020). Naast het moederschap werk ik en dat doe ik graag. Ik ben opgeleid imago-consulente en styliste. Dit doe ik al 10 jaar met passie en overgave. Als werkende moeder weet ik als geen ander met welke uitdagingen moeders dagelijks te maken hebben. Welke problemen zij dagelijks in hun privéleven moeten oplossen en dat zij zichzelf en hun eigen behoeften vaak wegcijferen. Omdat ik vind dat iedere vrouw recht heeft op voldoende me-time en een krachtige uitstraling ben ik gestart met Mama in Stijl.

Opdrachtgevers:

Klaar om je probleemzones perfect te verpakken?

Nooit meer twijfelen voor de spiegel! Leer met deze cheatsheet hoe jij de minpunten van jouw Mom-Body perfect kunt camoufleren. Specifiek voor de BBBB-zones (borsten, buik, billen & benen).