Hey jij, powervrouw! Heb je een hele kast vol kleding, maar tóch het gevoel dat je niets hebt om aan te doen? Voor veel vrouwen is dit heel herkenbaar! Wist jij dat de meeste vrouwen 80% van de tijd maar 20% van al hun kleding dragen? Dat betekent dus in de meeste gevallen een overvolle en onoverzichtelijke kledingkast. En kleding die je niet ziet, draag je ook niet.

Ik heb een GRATIS gids voor jou gemaakt om een kledingcapsule voor de herfst samen te stellen. Ik laat je zien hoe je met in totaal 17 kledingstukken, 3 paar schoenen en 2 accessoires meer dan 150 combinaties voor elke gelegenheid kunt creëren.

Download jouw Capsule Gids hier!

Al ingeschreven voor de Marliez.com nieuwsbrief? Dan vind jij je Capsule Gids in de GRATIS Download rubriek! Klik hier! 🙂

Hieronder vind je alle shopping-links van de kledingstukken die ik in het voorbeeld van de basis-items gebruikt heb.

Herfst Capsule basics

by Marliez

Ook voor de items uit de voorbeeld capsule heb ik hier voor jou de shopping-links. Bedenkt wel: dit is een voorbeeld. Het geeft je een idee welke items je kunt gebruiken om een kledingcapsule samen te stellen. Voor een optimaal resultaat kies je dus kleding in modellen en kleuren die jou het meest flatteren en in een stijl die bij jouw persoonlijke stijl past.

Herfst Capsule

by Marliez

Wil je optimaal profiteren van de informatie uit deze gids? Dan adviseer ik je om eerst mijn eBook Basisgarderobe te lezen. Hiermee creëer je het beste fundament voor jouw complete garderobe.

Download jouw Capsule Gids hier!

Al ingeschreven voor de Marliez.com nieuwsbrief? Dan vind jij je Capsule Gids in de GRATIS Download rubriek! Klik hier! 🙂

Lees ook:  Met deze 5 accessoires geef je elke outfit een boost!
Investeer in jezelf! Jij verdient het!

admin