Tijdelijke aanbieding

Image Branding mastery

Meer dan 50% Korting op de Image Branding Mastery

Jouw uiterlijk, en de manier waarop jij jezelf presenteert, spreken boekdelen lang voordat je überhaupt een woord gezegd hebt. Ik help jou om zichtbaarder te worden en jezelf en jouw bedrijf beter te profileren. En meer te verkopen door een sterker imago en Personal Brand. Boek nu jouw Pasvormen Advies en ontvang 🤩 meer dan 50% korting. Hurry up! 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️ Deze aanbieding eindigt over 24 uur!

Claim vol zelfvertrouwen jouw expertstatus door een magnetisch imago.

Loop jij klanten mis, omdat zij jou niet zien als de expert die jij bent?

Heb je ooit met iemand een gesprek gevoerd en dacht je bij jezelf: “Deze persoon is heel anders dan ik had verwacht”? Vast wel! Wat gebeurt er als er een conflict is tussen hoe mensen jou zien en waar jouw boodschap over gaat? Mensen raken verward en teleurgesteld en er ontstaat een niet-geleverde belofte. Jij verliest hierdoor klanten, vertrouwen en tenslotte ook omzet.

zonde! Want...

Het is mogelijk om jezelf zo authentiek te presenteren dat jij moeiteloos jouw like & trust factor vergroot en daardoor nieuwe zakelijke deals binnen haalt. Puur om wie jij bent en waar jij voor staat!

is dit herkenbaar voor jou?

Jij bent hard op weg om een succesvolle en stabiele onderneming of carrière te creëren. Je hebt een weg voor je vol met prachtige dromen en doelen. Maar je weet ook dat er meer nodig is om deze dromen en doelen te bereiken.

Heb jij het gevoel dat...

Stel je voor dat jij..

"Ik kan nu veel sneller zien of iets een goede match voor mij is!"

“Dankzij de sessie met Marlies weet ik nu precies wat mijn lichaamstype is. Ik weet vóór het maken van een kledingstuk al of het model goed gaat uitzien of niet. Klaar om mijn kledingkast te ontdoen van slechte pasvorm modellen en te vullen met alleen maar mooie stukken!
— Hanna @watervalvogels_artistry

het is mogelijk!

Jouw uitstraling en stijl kunnen een complete vertaling zijn van wie jij bent en waar jij voor staat!

Jij kunt…

shine like a diamond!

Presenteer jezelf als de expert die jij bent.

Achter kleur en vorm schuilt een hele wetenschap. Daarom is het belangrijk om de perfecte combinaties te kiezen. Zodat jij de juiste boodschap over jezelf verzendt naar het onderbewustzijn van jouw ideale klant.
Ik help jou om de boodschap die jij wilt uitstralen in elk aspect van je look te verwerken.

Van het ontwikkelen van het perfecte merkkleurenpalet op basis van je beste kleuren en kernkwaliteiten, tot je beste pasvormen, prints en accessoires. Zodat jij jezelf van top tot teen kunt stylen voor je volgende professionele event of photoshoot.

Jij kunt die magnetische uitstraling hebben die inside out laat zien wie jij bent.

Met de Personal Image & Branding Mastery is het mijn doel om jou te voorzien van alle tools en kennis die jij nodig hebt om jouw uitstraling en visie voor jouw bedrijf of carrière op één lijn te brengen. Onderscheid jezelf met een authentieke, geloofwaardige en aantrekkelijke uitstraling die echt inside out laat zie wie jij bent.

de methode

De diamant methode voor een betoverende uitstraling!

Jouw imago is als een diamant. In de basis een stuk zuivere koolstof. De vorm van de ruwe diamant bepaalt hoe de diamant het beste geslepen kan worden om tot een optimale breking en weerkaatsing van het licht te komen. Op die manier kan elke diamant op zijn meest unieke manier te schitteren.

shine like a diamond!

Ga aan de slag met mijn unieke diamant methode. Samen kijken wij wat jij vanuit je kern inside out te bieden hebt. Daarbij kijken we naar je kwaliteiten, talenten, voorkeuren en dromen. Maar ook naar wat er al aan de buitenkant zichtbaar is. Innerlijk en uiterlijk worden op elkaar afgestemd, zodat jij kunt schitteren met jouw unieke persoonlijkheid.

Ga van onopvallend en onzichtbaar naar een magnetische persoonlijkheid en trek succes aan!

Met de juiste kennis en tools kan iedereen zichzelf vol zelfvertrouwen presenteren! De Personal Image & Branding Mastery is een uniek en gepersonaliseerd traject en bestaat uit:

1-op-1 coching

Persoonlijke begeleiding

Waarbij jij stap-voor-stap het traject in 4 tot 6 maanden onder mijn begeleiding doorloopt om een magnetische uitstraling te creëren die inside out bij jou past. En waarbij je al je imago en branding vragen onbeperkt aan mij kunt stellen.

Personal Branding

Jouw kwaliteiten zichtbaar!

Kleurenanalyse

Kleuren die spreken!

Stijladvies

Kleding die jou representeert!

Totale waarde: €2729,-

Bonussen Cadeau (t.w.v. €658,-)

Meld je nu aan en je krijgt ook nog deze 6 handige bonussen CADEAU!

Persoonlijke maatwerk kleurenpaletten (t.w.v. €130)

Gepersonaliseerde kleurenwaaier op maat voor jou gemaakt met 42 kleuren en digitaal gepersonaliseerd kleurenpalet (+/- 60 kleuren).

Persoonlijk maatwerk eBook (t.w.v. €168,-)

Persoonlijk eBook (+/- 100 pagina’s!) in PDF-formaat die je op elk digitaal apparaat kunt bewaren, zodat je hem altijd kunt raadplegen.

3 Merkkleurenpaletten (t.w.v. €195,-)

Drie unieke merkkleurpaletten die passen bij jouw innerlijk en uiterlijk, zodat jij je volledige presentatie kunt afstemmen op je Personal Brand.

1-op-1 Make-up workshop (t.w.v. €65)

Zodat je een make-up routine die past bij jouw uitstraling helemaal onder de knie krijgt en weet hoe je visagie in je voordeel kunt toepassen.

Garderobe Capsule Checklist (t.w.v. €35,-)

Een persoonlijke garderobe checklist die past bij jouw complete uitstraling, zodat je zelf je ultieme Brand Capsule kunt samenstellen en winkelen makkelijker wordt.

Whatsapp ondersteuning (t.w.v. €65,-)

Ondersteuning via Whatsapp tijdens het gehele traject, zodat je ook tussendoor je vragen kunt stellen als je advies nodig hebt.

Gecertificeerde Imago consulente

10+ jaren
ervaring

1-op-1
coaching

Maatwerk
tools

"Ik krijg zo veel complimenten hoeveel klasse het me geeft en hoe elegant het mij maakt."

Kies jouw betalingsmethode

Totale waarde: €3387,-

Let op! Maar 4 startplekken per maand beschikbaar!

Betaal in één keer

€997

incl. BTW

IMAGE & BRANDING MASTERY

Let op! Maar 4 startplekken per maand beschikbaar!

Start nu voor

€99

incl. BTW

+ 11 termijnen van €99 incl. BTW

"Ik merk dat er beter naar mij geluisterd wordt als ik iets te zegen heb."

Nu is het moment om jezelf te onderscheiden van jouw concurrenten!

Ben jij klaar om next level te gaan met jouw uitstraling en carrière?

Wil jij…

Dit is hoe het werkt!

Stap 1.

Klik op de knop hieronder en koop deze service. Je ontvang een e-mail met instructies voor de volgende stappen, inclusief een link naar je intake formulier.

Stap 2.

Vul het intakeformulier in en upload de gevraagde foto’s. Ik neem binnen 48 uur contact met je op om een online intakegesprek van 45 minuten te plannen

Stap 3.

Start van het traject met een 45 minuten durende Zoom-sessie om kennis te maken. Samen bekijken we je doelen, bespreken we je huidige stijl- en merkuitdagingen.

Dit Zijn De Opties Die Je Hebt!

Als je nu niets doet loop je het risico om over 3 tot 5 jaar nog steeds op dezelfde plek te staan als nu. Onzichtbaar in de massa tussen alle anderen die precies hetzelfde werk doen als jij. Dit zijn de opties die jij hebt:

Optie 1. Sleutel zelf verder aan je marketingstrategie.

Je gaat aan de slag met marketing, social media, je huisstijl en branding photoshoots. Allemaal met de focus op je ideale klant. In de hoop dat dit jou onderscheidt van de massa. Wat betreft je persoonlijke uitstraling en presentatie ga je af op je eigen mode-gevoel en trends, zonder erover na te denken wat je daarmee onbewust over jezelf communiceert. Maar het gevoel blijft of je er wel alles uit haal wat echt in jou zit. Ga je zo door of ben je er klaar mee?

Optie 2. Je gaat aan de slag met een expert.

Ik help je om jouw Personal Brand met visuele overtuigingskracht te creëren met jouzelf als beste USP. Ik bespaar je de tijd van een hoop zoekwerk online. Je hoeft het wiel niet uit te vinden, want dat heb ik al voor je gedaan. Ik stuur jou met een objectieve en eerlijke blik in de beste richting voor jou. Waardoor je jezelf onderscheidt tussen jouw concurrenten en geen geld meer uitgeeft aan miskopen.

"Ik zie stapje bij beetje mijn kledingkast veranderen."

jouw imagostrateeg

Hallo, ik ben Marlies!

Jij bent bij mij in goede handen, want al meer dan 10 jaar help ik als gecertificeerd imagoconsulente vrouwen om zichzelf als merk te presenteren. Ik heb de Personal Image & Branding Mastery ontworpen om jou absoluut alles te geven wat jij nodig hebt zodat jijzelf maar ook jouw klanten verliefd worden op jouw persoonlijke uitstraling en boodschap. Daarvoor leer ik jou vaardigheden om jezelf uitzonderlijk goed te kleden en presenteren voor de rest van je leven. Personal Branding is meer dan alleen een mooie huisstijl. Het gaat erom dat jij staat voor jouw volledig potentieel en dit vol zelfvertrouwen laat zien. Ik geloof dat een succesvol imago een personal brand faciliteert. Het laat jou in alle facetten schitteren en bouwt bruggen in de communicatie met anderen. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Met de juiste tools kan iedereen kan zichzelf vol zelfvertrouwen presenteren! Ik heb het voor mezelf en talloze vrouwen gedaan, en nu is het jouw tijd om het ook te doen.

opdrachtgevers:

Wat andere vrouwen zeggen

5/5
5/5
5/5

14 dagen geld terug garantie

Ik neem binnen 48 uur na ontvangst van je aanmelding contact met je op om de gratis 1:1-intake te plannen. Tijdens deze 1 uur durende Zoom-sessie maken we uitgebreid kennis en bespreken we je doelen, huidige stijl en merkuitdagingen. Samen stellen we een plan op waar jij over 4 tot 6 maanden zou kunnen staan met je uitstraling en de ontwikkeling van jouw Personal Brand. Na deze meeting weten we allebei of er een klik is. Niet overtuigd? Geen klik? Dan krijg jij 100% van je aankoopbedrag terug!

Is de Image & Branding Mastry geschikt voor mij?

Dit is perfect voor jou als...

Dit is niet geschikt voor jou als...

Claim nu jouw expertstatus door een magnetisch imago.

Je bent al zo ver gekomen. Ik weet dat jij er klaar voor bent om de dingen anders te gaan doen!
Jij bent klaar om jezelf te onderscheiden van de concurrentie!
Jij bent klaar om inside out als expert te stralen!
Jij bent klaar om in jezelf te investeren met het hoogste rendement!

Kies jouw betalingsmethode

Totale waarde: €3387,-

Let op! Maar 4 startplekken per maand beschikbaar!

Betaal in één keer

€997

incl. BTW

IMAGE & BRANDING MASTERY

Let op! Maar 4 startplekken per maand beschikbaar!

Let op! Maar 4 startplekken per maand beschikbaar!

Start nu voor

€99

incl. BTW

+ 11 termijnen van €99 incl. BTW

FAQs

Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag!

Dat is afhankelijk van hoe snel jij het geleerde om kan zetten in de praktijk en dus toe bent aan de volgende stap. Daarnaast speelt ook jou en mijn beschikbaarheid een rol. In het algemeen kun je dit traject in 4 tot 6 maanden doorlopen.

Alle onderdelen van dit traject bied ik al jaren aan als losse dienst. Door dit nu aan te bieden als pakket is het mogelijk om korting te geven. Daarnaast is de samenstelling een geheel nieuw traject dat ik nog nooit eerder in deze vorm heb aangeboden. Daarom is het nu voor een beperkt aantal starters mogelijk om dit traject voor de speciale pilot-prijs te boeken.

Naast de bijeenkomsten (fysiek en online) ontvang je allerlei huiswerkopdrachten van mij. Deze zijn belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw voorkeuren, drijfveren, dromen en wensen. Voor het beste resultaat is het van belang dat je daar tijd in investeert. Ook zal je tijd vrij moeten maken om het geleerde in praktijk te brengen. Maar het gaat je geen uren per week kosten en je zult merken dat je veel dingen automatisch en dagdagelijks vanzelf gaat toepassen.

Heel persoonlijk! De onderdelen geven de kaders aan, maar verder is de invulling maatwerk. We gaan dus echt samen aan de slag en gaan op zoek naar wie jij bent en wat bij jou past. Het gaat dus niet om kant en klare adviezen, maar gepersonaliseerd op jouw behoeften en wensen.

Dat ligt natuurlijk geheel aan jezelf. Gemiddeld doorlopen mijn cliënten dit traject in 4 tot 6 maanden. Maar na de eerste fysieke sessie boeken zij al resultaat. Want vrijwel iedereen heeft al kleding in huis die haar goed staan. Je begint niet bij 0. Stap-voor-stap leer je betere keuzes te maken voor jou, jouw figuur en jouw complete uitstraling. Dat zal niet onopgemerkt blijven in je omgeving.

Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Wist je dat de gemiddelde vrouw alleen al aan kleding maandelijks €72 uitgeeft en nog eens €27 aan accessoires (= €99,-). Dat is €1.188 op jaarbasis. Daarvan beland gemiddeld 60% als miskoop ongedragen in de kast of prullenbak. Dat is dus jaarlijks €712,80 aan weggegooid geld. Dat kun je beter besteden aan leren wat echt bij jou past zodat je voortaan geld bespaart. Het is een investering in jezelf. Laat staan wat het je gaat opleveren aan extra inkomen doordat je vol zelfvertrouwen zichtbaar zult zijn voor je ideale klant.

Zie jij je vraag niet tussen de FAQ's?

Ik vind het leuk om met je in contact te komen en jouw brandende vragen over de Image & Branding Mastery te beantwoorden. Je kunt mij rechtstreeks e-mailen op hallo@marliez.com en ik zal je vraag binnen 24 uur beantwoorden.

© MARLIEZ IMAGE & BRANDING  |  PRIVACYVERKLARING