Let op: i.v.m. de zomervakantie worden nieuwe bestellingen tussen 21-7 en 9-8 pas weer in behandeling genomen en verzonden vanaf 10-8 op volgorde van binnenkomst.

Kleurenanalyse

Wil jij weten welke kleuren jou het mooiste staan?

Win zelfvertrouwen. Ontdek wat jouw mooiste kleuren zijn en hoe je ze het beste kunt dragen.

Impact maken met kleuren die jou laten stralen!

Een goede eerste indruk maken is belangrijk! Vooral als je op carrièregebied invloed wilt uitoefenen, vertrouwen en draagvlak wilt creëren. Mensen beoordelen je capaciteiten en competenties aan de hand van je uiterlijk en de indruk die je maakt. Een eerste indruk zet de toon voor de relatie die je met de ander aangaat en maakt het verschil tussen succes en falen.

Kleur speelt hierbij een belangrijke rol!

Achter kleur en vorm schuilt een hele wetenschap. Kleuren beïnvloeden (onbewust) niet alleen jou, maar jij beïnvloed ook anderen met de kleuren die jij draagt. Daarom is het belangrijk om de perfecte combinaties te kiezen. Zodat jij de juiste boodschap over jezelf verzendt naar het onderbewustzijn van jouw gesprekspartner.

is dit herkenbaar voor jou?

Eigenlijk weet jij helemaal niet zeker welke kleuren jou flatteren en laten stralen.

Herken jij dat...

Stel jij kunt...

"Ik kan nu veel sneller zien of iets een goede match voor mij is!"

“Dankzij de sessie met Marlies weet ik nu precies wat mijn lichaamstype is. Ik weet vóór het maken van een kledingstuk al of het model goed gaat uitzien of niet. Klaar om mijn kledingkast te ontdoen van slechte pasvorm modellen en te vullen met alleen maar mooie stukken!
— Hanna @watervalvogels_artistry

het is mogelijk!

Jouw beste kleuren laten jou vol zelfvertrouwen stralen!

Jij kunt dit ook!

"Ik krijg zo veel complimenten hoeveel klasse het me geeft en hoe elegant het mij maakt."

Nooit meer twijfelen! Ontdek de kleuren die jou laten stralen!

Met een persoonlijke kleurenanalyse is het mijn doel om jou te voorzien van alle tools en kennis die jij nodig hebt om er op je schitterendst uit te zien. Met een persoonlijke kleurenanalyse twijfel je nooit meer of een kleur je wel of niet staat.

Kies jouw pakket!

Maak hier een keuze voor het pakket dat het beste bij jou past.

t.w.v. €192,- NU voor maar:

€99

t.w.v. €386,- NU voor maar:

€159

t.w.v. €467,- NU voor maar:

€249

"Ik merk dat er beter naar mij geluisterd wordt als ik iets te zegen heb."

de methode

Jij bent uniek en jouw kleuren ook!

Ik neem geen genoegen met de bekende seizoensindeling; zomer, winter, herfst en lente. Tijdens een zéér persoonlijke kleurenanalyse breng ik haarfijn aan het licht welke specifieke kleuren iemand het allerbest flatteren. Kortom: Het ene wintertype is het andere wintertype niet! Door deze unieke analysemethode zijn er niet 4 maar vele typeringen die tot uiting komen in een individueel gemaakte kleurenwaaier. Deze is dus alles behalve standaard, maar net zo uniek als jij bent!

Dit is hoe het werkt!

Stap 1.

Klik op de knop hieronder en koop deze service. Je ontvang een e-mail met instructies voor de volgende stappen, inclusief een link naar je intake formulier.

Stap 2.

Vul het intake formulier in en upload de gevraagde foto’s. Bij de online kleurenanalyse ontvang jij binnen 14 dagen na ontvangst van jouw intake jouw analyse producten.

Stap 3.

Bij het Plus en VIP-traject neem ik na ontvangst van jouw intake binnen 48 uur contact met je op voor het plannen van jouw (online)sessie(s).

Gecertificeerde Imago consulente

10+ jaren
ervaring

1-op-1
coaching

Maatwerk
tools

"Ik zie stapje bij beetje mijn kledingkast veranderen."

jouw imagostrateeg

Hallo, ik ben Marlies!

Jij bent bij mij in goede handen, want al meer dan 10 jaar help ik als gecertificeerd imagoconsulente. Ik geloof dat je met een succesvol imago bruggen kunt bouwen in communicatie met anderen. Een fantastische persoonlijke presentatie faciliteert daarbij je Personal Brand en laat de beste en authentieke versie van jezelf zien. Ik help vrouwen om zichzelf als merk te zien en een persoonlijke stijl te creëren die past bij hun persoonlijkheid en ambities. Ik geef deze vrouwen de controle over hun eigen imago!

opdrachtgevers:

Wat andere vrouwen zeggen

5/5
5/5
5/5

Is kleurenanalyse geschikt voor mij?

Dit is perfect voor jou als...

Dit is niet geschikt voor jou als...

Kies jouw pakket!

Maak hier een keuze voor het pakket dat het beste bij jou past.

t.w.v. €192,- NU voor maar:

€99

t.w.v. €386,- NU voor maar:

€159

t.w.v. €467,- NU voor maar:

€249

FAQs

Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag!

De intake bestaat uit een Google Forms formulier. Dit kun je online invullen en je foto’s uploaden. Bij het Plus-paket vinden de sessies virtueel plaats via Zoom. Voor de VIP-sessie kom jij naar mijn studio in Sittard. Ik plan van te voren een afspraak met je. In principe hoef je voor de online sessies de deur dus niet uit. Gewoon lekker gemakkelijk vanuit thuis. Afspraken zijn ook in het weekend en in de avonduren mogelijk!
Je natuurlijke kleuring van haar, huid, ogen en lippen worden geanalyseerd. Aan de hand hiervan worden jouw beste kleuren bepaald – de kleuren die jou het mooiste staan. Je krijgt dus specifieke adviezen op basis van jouw eigen natuurlijke kleuring.
Na aankoop van jouw ontvang je een e-mail met alle instructies. Hier lees je precies welke foto’s nodig zijn voor de analyse. Je ontvangt ook de Capture Your Colors Guide. Hiermee kun je je goed voorbereiden op het maken van de benodigde foto’s.
Heet persoonlijk! Jouw eBook wordt op maat voor jou gemaakt. Aan de hand van jouw ingezonden foto’s wordt jouw kleurtype bepaald en krijg je dus concrete adviezen die specifiek op jou van toepassing zijn.
Iedereen ziet er anders uit en heeft andere natuurlijke kleuren, Dit betekent dat dezelfde kleuren niet iedereen mooi staan. Sommige kleuren kunnen je vermoeid, ziek of oud laten overkomen. Andere kleuren laten je juist fris, energiek en in balans overkomen. Wat de een prachtig kan staan, kan er bij een ander verschrikkelijk uitzien. Door je kleurtype te kennen weet jij wat jou prachtig staat en wat minder flatteus is voor jou.
Ja. Je ontvangt je Kleuren Gids als PDF-versie. Je kunt deze dus gemakkelijk opslaan op de meeste digitale devices, zoals op je smartphone. Zo heb je alle informatie bij de hand wanneer jij het nodig hebt.

Zie jij je vraag niet tussen de FAQ's?

Ik vind het leuk om met je in contact te komen en jouw brandende vragen over de Image & Branding Mastery te beantwoorden. Je kunt mij rechtstreeks e-mailen op hallo@marliez.com en ik zal je vraag binnen 24 uur beantwoorden.

© MARLIEZ IMAGE & BRANDING  |  PRIVACYVERKLARING