Koop niet nóg een lipstick die niet bij je past!

Persoonlijke presentatie

Wist jij dat lippenstift het meest verkochte make-up product is? Met een beetje lippenstift kun je je over-all look meteen meer expressie geven en je uitstraling veranderen. Onderzoek heeft bewezen dat lippenstift de drager aantrekkelijk maakt. Én met lippenstift op kom je meer benaderbaar over en stappen mensen eerder op je af. Foto’s van vrouwen met lippenstift op Instagram krijgen niet voor niets meer likes als foto’s van vrouwen zonder lippenstift op.

Draag je nooit lippenstift? Dan kan het even wennen zijn. Veeg hem er niet meteen weer af! Als je hem hebt opgebracht en denkt: “Oh, nee, niets voor mij!” wacht dan even een paar uurtjes. Kijk regelmatig in de spiegel. Het is even wennen, maar je zult vanzelf de voordelen ervaren.

Ook al heb je geen tijd en zin om veel make-up op te doen: met een beetje mascara en de juiste kleur lipstick kom je al een heel eind! Lippenstift suggereert daarbij dat je aandacht besteedt aan je uiterlijk en je kleding. Ideaal dus als je een keer weinig tijd hebt gehad om jezelf te stylen! 😉

Veel lippenstiften zorgen daarbij voor extra hydratatie van je lippen en verzorgen je lippen hierdoor. Let op: niet alle lippenstiften doen dit! Long-lasting lipsticks drogen je lippen vaak net uit.

Het kiezen van de juiste kleur lipstick is niet altijd eenvoudig. Een verkeerde kleur kan je al snel een fletse of zieke uitstraling geven. Terwijl een perfect bij jou passende kleur je juist krachtiger, evenwichtiger en meer benaderbaar maakt. De moeite waard om te proberen! Je beste lipstick kleuren worden – net als bij kledingkleuren – afgeleid van het seizoenstype dat jij bent. Meer over seizoenstypes kun je hier lezen.

Bij het kiezen van een passende lipstick kleur zijn twee dingen belangrijk:
  1. Kies een kleur passend bij jouw kleurtype. Hierin kan wat variatie mogelijk zijn afhankelijk van je sub-kleurtype.
  2. Hou het natuurlijk en simpel, maar passend bij jouw kernstijl. Heb je een uitgesproken en extraverte stijl, dan is het logisch dat dit terug te zien is in je lipstick.

Lipstick kleuren per seizoenstype

Lentetype

Het lentetype is een helder en warm kleurtype. Lipstickkleuren hebben een gemiddelde kleurdiepte. Glanzende en satijnen kleuren staan het lentetype prachtig. De kleuren variëren van perzikachtige kleuren, koraaltinten, warm roze, heldere roodtinten en koperkleuren. Het lentetype kan matte kleuren en transparante kleuren beter vermijden. Ook glanzende gloss-achtige kleuren kan het lentetype beter laten liggen en in plaats hiervoor voor satijnen kleuren kiezen. Ga naar de webshop om jouw perfecte lippenstift kleur te kopen.

Zomertype

Het zomertype is een koel en gedempt kleurtype. Daarom hebben lipstickkleuren in het algemeen een roze ondertoon. De kleuren variëren van licht roze tot midden paarse tinten. Lipstick met een kleine satijnen glans staan het zomertype mooi, maar te glanzende, gloss-achtige kleuren kunnen beter vermeden worden. Ga naar de webshop om jouw perfecte lippenstift kleur te kopen.

Herfsttype

Het herfsttype is een warm en gedempt kleurtype. Warme lipstickkleuren met een gouden-, roodbruine, bruin of perzikachtige kleur staat dit kleurtype erg mooi. Het herfsttype kan bijzonder goed nude-kleuren dragen. Ook matte kleuren zijn uitermate geschikt voor dit kleurtype. Felle, heldere en glanzende kleuren kan het herfsttype beter vermijden. Ga naar de webshop om jouw perfecte lippenstift kleur te kopen.

Wintertype

Het wintertype is een koel en helder kleurtype. Gewaagde en uitgesproken kleuren staan dit kleurtype het mooiste: roodtinten met een blauwpaarse ondertoon, paarse en roze kleuren. De kleuren zijn helder, intens en midden tot donker qua intensiteit. Kleuren met een glans staan dit kleurtype erg mooi. Door het accent op de lippen te leggen door middel van lippenstift krijgt het wintertype een mooie balans met de natuurlijke kleuring van huid-, haar- en oogkleur. Nude-kleuren kan het wintertype beter vermijden. Het geeft dit kleurtype een fletse en ietsjes ziekelijke uitstraling. Ga naar de webshop om jouw perfecte lippenstift kleur te kopen.

Heb jij je ideale lipstick-kleur nog niet gevonden? Laat het mij weten, ik help je graag!

Investeer in jezelf, jij verdient het!

Stralend Zichtbaar Werkboek

GRATIS eBook 'Designer'-garderobe voor elk budget!

Lees ook…

Zo vind jij je ideale spijkerbroek!

Zo vind jij je ideale spijkerbroek!

Een perfect zittende spijkerbroek is een investering waard! Jeans zijn tijdloos en gaan lang mee. Ze passen bij elke outfit: chique, sportief en casual. Let er wel op dat je met een spijkerbroek je outfit altijd een casuele slag geeft. Het vinden van de juiste...

Pin It on Pinterest

Share This