Succes kun je aantrekken!

Mijn naam is Marlies Zimmermann. Ik ben 35 jaar en moeder van een dochter (aug. 2016) en zoon (okt. 2020). Naast het moederschap werk ik en dat doe ik graag.

Ik ben opgeleid imago-consulente en styliste.

Al 10 jaar help ik vrouwen naar een uitstraling met toverkracht. Als werkende moeder weet ik met welke uitdagingen moeders dagelijks te maken hebben en dat zij zichzelf en hun eigen behoeften vaak wegcijferen. Ik vind dat iedere vrouw recht heeft op voldoende me-time en een krachtige uitstraling.

"Ik begeleid en adviseer millennial mama's om met weinig moeite een sterke uitstraling met toverkracht neer te zetten, waardoor zij zich krachtiger en zelfverzekerder voelen"

Met Mama in Stijl richt ik mij specifiek op de werkende mama’s. Door mijn onderwijsachtergrond en als ervaringsdeskundige begrijp ik mijn doelgroep als geen ander. Met hen wil ik mijn ruime kennis en ervaring als imago-, kleur-, stijl- en kledingadviseur op een begrijpelijke en educatieve manier delen.

Opdrachtgevers:

Stel dat jij elke dag moeiteloos en vol energie de deur kon uitstappen terwijl je altijd fantastisch uitziet!

Kleding die laat zien wie die unieke jij is in harmonie staat met je innerlijk en uiterlijk. Het geeft niet alleen een boost aan je humeur, maar geeft ook krachtiger en zelfverzekerder gevoel. Je gaat je mooier, uniek en energieker voelen. En dat zullende mensen in je omgeving – je partner, je kids en collega’s ook zien. Nooit meer sta jij te twijfelen jij voor je kledingkast. In minder dan 5 minuten heb jij een geschikte outfit. 

Maakt niet uit wat de dag je brengt! Je bespaart geld, omdat je met minder kleding meer combinaties kunt maken en miskopen voorkomt. Jij weet precies wat je wilt en kunt dragen en hoe je jouw probleemzones kunt camoufleren. Dat bespaart jou een hoop tijd en energie. Zo heb je niet alleen meer tijd en aandacht voor jezelf, maar ben je ook die fantastische vrouw die bergen kan verzetten!

Dit typeert mij

latte
caramel

italian food

zon, zee,
strand

gin
tonic

the secret

Jij en jou transformatievraag staan centraal!

Voor mij is het belangrijk dat jij je welkom en ‘thuis’ voelt. Ik ben jouw luisterend oor en ervaringsdeskundige en mede-mama. Ik ben onafhankelijk en merk ongebonden. Dit betekent dat er een grote mate van vrijheid is om jou te adviseren over jouw stijl en uiterlijke presentatie. Dit maakt een traject heel persoonlijk.

Dit is niet mijn ding!

Ik vind dat jij ‘a unique piece of art’ bent! Ik hou er niet van om jou in één bepaald hokje te plaatsen. En trends zijn alleen in voordeel van de mode-industrie en bevorderen de wegwerkcultuur. Eveneens kant-en-klare outfit pakketten. Als jij met de menigte mee wilt ben ik voor jou niet de juiste coach!

Zo ziet mijn dag er uit…

Op tijd om 6 uur op. Mijzelf en de kids klaar maken en zorgen dat ik op tijd de deur uit ga om 7.15 uur. Kids droppen op school/opvang om vervolgens om 7.45 uur fris, fruitig en vol energie op kantoor te arriveren. Een dag vol interne/externe meetings, calls, e-mails, online sessies etc. Om 17.30 kids ophalen, eten koken, kids naar bed en dan begint mijn Me-time of avondsessie met mijn cliënten in hun me-time! 😉

1:1 COACHING

FEEL & LOOK LIKE A MILLION DOLLAR!

Jij wilt zowel privé als op je werk laten zien dat jij die vrouw bent die bergen kan verzetten. Altijd de beste (eerste) indruk maken met hulp van jouw Power-Stijl. Samen gaan we op zoek naar jouw beste kleuren, pasvormen en/of accessoires. Het is mogelijk om een plan te maken voor je hele garderobe: multifunctionele voor jouw hele lifestyle als werkende mama. En heb je na je zwangerschap nog wat probleemzones overgehouden? Dan kunnen we ook kijken hoe we die optimaal kunnen camoufleren. De keuze is aan jou!

10

JAAR ERVARING ALS IMAGO, KLEUR EN STIJL EXPERT

200+

VROUWEN GEHOLPEN MET HUN UITERLIJKE PRESENTATIE

79%

VAN JE KLEDING DRAAG JE HELEMAL NIET

€2133

GEMIDDELDE WAARDE ONGEDRAGEN KLEDING IN VROUWEN KAST

“Visualiseer de beste versie van jezelf en begin om als haar op te komen dagen!”

5 TOT 10 KILO SLANKER IN ENKELE MINUTEN!

MAMA-STYLE MADE EASY ONLINE CURSUS

FEEL & LOOK LIKE A MILLION DOLLAR!