Kleed je niet voor de baan die je hebt, kleed je voor de baan die je wilt. Laat je kleding en kleuren een voorproefje zijn van jouw ambities en talenten.

Mijn naam is Marlies Zimmermann. Ik help inmiddels al meer dan 10 jaar vrouwen naar een krachtige uitstraling die boekdelen spreekt. Teaching en coaching zit in mijn bloed. Met al mijn passie begeleid ik vrouwen om hun uiterlijke presentatie te matchen bij hun innerlijke kwaliteiten en Personal Brand.

Image Branding helpt om alle facetten van jouw unieke kern te laten zien, insideout.

Ik ben hier om jou te begeleiden op een reis van zelfontdekking en professionele groei. Mijn missie is om carrièregerichte millennial vrouwen te helpen hun unieke talenten en kwaliteiten te ontdekken, deze zichtbaar te maken en te gebruiken als krachtige hefbomen voor een succesvolle carrière. Ik geloof dat iedere vrouw het potentieel heeft om te stralen in haar vakgebied en ik sta klaar om je te ondersteunen op deze opwindende reis.

Mijn eigen reis...

…begon met uitdagingen op het gebied van zelfexpressie en zelfbewustzijn. Als een buitenbeentje op school ontdekte ik de kracht van visuele communicatie door middel van kleding en kleuren. Het heeft me jaren gekost om mijn eigen pad te vinden, maar nu ben ik vastbesloten anderen te helpen hetzelfde te doen.

Mijn missie & visie

Empowerment vrouwen Marliez

Empowerment van Millennial Vrouwen

Mijn missie is om carrièregerichte millennial vrouwen in hun kracht te zetten door hen te begeleiden bij het ontdekken, benutten en zichtbaar maken van hun unieke talenten en kwaliteiten.

Groei en ambities vrouwen Marliez

Professionele Uitstraling & Succes

Ik streef ernaar deze vrouwen te helpen bij het ontwikkelen van een krachtige professionele uitstraling, waardoor ze een significante boost in hun carrière kunnen ervaren.

Leiderschap vrouwen Marliez

Leiderschap Ambities & Ondernemerschap

Mijn specialisatie ligt in het begeleiden van vrouwen die streven naar leidinggevende posities binnen de dienstverleningssector of die de stap willen zetten naar zelfstandig ondernemerschap.

Stel dat jij met je Personal Brand insideout kon vertellen wie jij bent!

Je wordt online en offline overspoeld met Personal Branding trajecten. Mijn persoonlijke ervaring is dat steeds een hele belangrijke stap mist:
Hoe zet ik mijn Peronal Brand om in mijn uiterlijke presentatie? Kleding die laat zien wie jij bent en in harmonie staat met je innerlijk en uiterlijk. Het geeft niet alleen een boost aan je humeur, maar geeft ook een krachtiger en zelfverzekerder gevoel.

Je gaat je mooier, uniek en energieker voelen. En dat zullen mensen in je omgeving ook zien en voelen.
Ik werk vanuit de overtuiging dat jij in de essentie al perfect bent, zoals jij bent. Ik kan je helpen om je Personal Brand te ontdekken en deze te vertalen in een Signature Style. Ik leer je hoe jij insideout en consequent dat kunt communiceren en uitstralen waar jij voor staat!

Dit typeert mij...

DISC profiel test Marlies Zimmermann

Mijn DISC-stijl:

Ik ben een Influencer (ID) en een ‘out of the box’ denker. Ik zie kansen en breng plannen goed onder woorden. Met mijn energie en positieve mind-set enthousiasmeer ik anderen.

Myers Briggs profiel test Marlies Zimmermann

Mijn Myers Briggs-type:

Ik ben een ENFJ met een uitnodigende, oprechte en charismatische persoonlijkheid. Ik heb een natuurlijk verlangen om mijzelf te verbeteren en anderen te inspireren.

Enneagram profiel test Marlies Zimmermann

Mijn Enneagram-type:

Ik ben een ‘Romanticus’ (Type 4). Ik ben creatief en kijk graag vanuit een ander en onverwacht perspectief naar situaties en personen.

Waardenprofiel Marlies Zimmermann

Mijn waarden

Ik hecht veel waarde aan persoonlijk leiderschap en creativiteit. Anderen helpen om hun innerlijke krachten visueel zichtbaar te maken geeft mij energie en voldoening.

Ik heb dit voor mijzelf gedaan en ik kan jou helpen dit ook voor jezelf te doen!

Ik geloof dat je met een succesvol imago bruggen kunt bouwen in communicatie met anderen. Een fantastische persoonlijke presentatie faciliteert daarbij je Personal Brand en laat de beste en authentieke versie van jezelf zien.

Alles wat ik je leer heb ik zelf ook ervaren en gedaan. Met mijn jarenlange ervaring als imago-expert heb ik een unieke methode ontwikkelt die werkt. Een methode die personal branding én imago advies combineert tot een succesformule. Een formule om jouw innerlijke kracht te transformeren in een betoverende persoonlijke en authentieke presentatie van jouzelf.

Op deze manieren kan ik jou helpen

Aanbod Marliez Kleurenanalyse

Kleurenanalyse van de buitenkant

Ontdek je beste kleuren! Met een kleurenanalyse onthul je welke kleuren kleding jou laten stralen. Verbeter je uitstraling en zelfvertrouwen door kleding en make-up te kiezen die perfect bij je natuurlijke huid-, haar- en oogkleur passen. Ontdek de kracht van kleding en kleuren die echt bij jou past en jou laten stralen.

Aanbod Marliez Kleurenanalyse binnenkant Personal Power Plus

Kleurenanalyse voor de binnenkant

Ontdek je innerlijke kracht! Met een Persoonlijke Kracht-meting ontdek je welke kleuren volgens psychologie en marketing jouw unieke kwaliteiten en talenten zichtbaar maken. Laat je authentieke zelf zien met kleuren die jouw innerlijke kracht en potentieel weerspiegelen. Ontdek de kracht van kleuren van binnenuit!

Aanbod Marliez Stijladvies

Stijl- & Figuur analyse

Ontdek jouw unieke stijl! Met een stijl-, pasvormen- en gelaatsanalyse leer je alles over jouw beste pasvormen, accessoires en kapsels. Onthul de look die jou het beste staat. Verbeter je zelfvertrouwen en uitstraling door kleding te dragen die perfect bij je figuur en persoonlijkheid past. Laat je ware stijl schitteren!

Pin It on Pinterest

Share This