Succes kun je aantrekken!

Mijn naam is Marlies Zimmermann. Ik ben 35 jaar en help inmiddels al 10 jaar vrouwen naar een uitstraling met toverkracht. Teaching en coaching zit in mijn bloed. Met al mijn passie begeleid ik vrouwen om hun uiterlijke presentatie te matchen bij hun innerlijke kwaliteiten en personal branding.

Image Branding helpt om alle facetten van jouw unieke kern te laten zien, insideout.

Ik geloof dat je met een succesvol imago bruggen kunt bouwen in communicatie met anderen. Een fantastische persoonlijke presentatie faciliteert daarbij je Personal Brand en laat de beste en authentieke versie van jezelf zien.

Ik help ondernemende vrouwen aan een professionele en krachtige uitstraling. Dit doe ik door het combineren van kernkwaliteiten en natuurlijke kenmerken. Zo ontstaat een authentieke signature style waardoor jij precies uitstraalt wat je wil uitstralen.

Alles wat ik je leer heb ik zelf ook ervaren en gedaan. Met mijn jarenlange ervaring als imago-expert heb ik een unieke methode ontwikkelt die werkt. Een methode die personal branding én imago advies combineert tot een succesformule. Een formule om jouw innerlijke kracht te transformeren in een betoverende persoonlijke en authentieke presentatie van jouzelf. Ik heb dit voor mijzelf gedaan en ik kan jou helpen dit ook voor jezelf te doen!

Opdrachtgevers:

Stel dat jij met je Personal Brand insideout kon vertellen wie jij bent!

Je wordt online en offline overspoeld met Personal Branding trajecten. Mijn persoonlijke ervaring is dat steeds een hele belangrijke stap mist:
Hoe zet ik mijn Peronal Brand om in mijn uiterlijke presentatie? Kleding die laat zien wie jij bent en in harmonie staat met je innerlijk en uiterlijk. Het geeft niet alleen een boost aan je humeur, maar geeft ook een krachtiger en zelfverzekerder gevoel.

Je gaat je mooier, uniek en energieker voelen. En dat zullen mensen in je omgeving ook zien en voelen.
Ik werk vanuit de overtuiging dat jij in de essentie al perfect bent, zoals jij bent. Ik kan je helpen om je Personal Brand te ontdekken en deze te vertalen in een Signature Style. Ik leer je hoe jij insideout en consequent dat kunt communiceren en uitstralen waar jij voor staat!

Dit typeert mij

latte
caramel

italian food

zon, zee,
strand

gin
tonic

the secret

DISC

Ik ben een Influencer (ID) en een ‘out of the box’ denker. Ik zie kansen en breng plannen goed onder woorden. Met mijn energie en positieve mind-set enthousiasmeer ik anderen.

Myers Briggs

Ik ben een ENFJ met een uitnodigende, oprechte en charismatische persoonlijkheid. Ik heb een natuurlijk verlangen om mijzelf te verbeteren en anderen te inspireren.

Enneagram

Ik ben een ‘Romanticus’ (Type 4). Ik ben creatief en kijk graag vanuit een ander en onverwacht perspectief naar situaties en personen.

waarden

Ik hecht veel waarde aan persoonlijk leiderschap en creativiteit. Anderen helpen om hun innerlijke krachten visueel zichtbaar te maken geeft mij energie en voldoening.

1:1 COACHING

Image Branding Mastery

Jij wilt laten zien dat jij die vrouw bent die bergen kan verzetten. Altijd de beste (eerste) indruk maken met hulp van jouw Power Signature Style. Samen gaan we op zoek naar jouw Personal Brand en alles wat dit aan de buitenkant (jouw uiterlijke presentatie) reflecteert. Ontdek hoe jij kleding kunt inzetten als krachtig communicatiemiddel om nog succesvoller te zijn. Image Branding helpt jou om alle facetten van jouw unieke kern te laten zien insideout.

10+

JAAR ERVARING ALS IMAGO, KLEUR EN STIJL EXPERT

200+

VROUWEN GEHOLPEN MET HUN UITERLIJKE PRESENTATIE

0,5

SECONDEN HEB JE OM EEN EERSTE INDRUK TE MAKEN

55%

BEPAALT JE UITERLIJK DE INDRUK DIE JE MAAKT

“Zie er uit en kom over als de expert die jij bent!”

Kleding gekocht maar blijkt achteraf toch niet helemaal “jouw” kleur te zijn?

Geen idee hoe je die vervelende probleemzones kunt camoufleren?

afgewezen voor die klus of baan, omdat je je kwaliteiten niet duidelijk kon maken?