Persoonlijk Pasvormen Advies

Ontdek welke kleding jou het mooiste staat!

Leer jouw figuur-type kennen en hoe jij jouw Mom-Body het meest flatterend kunt kleden.

Voel jij je ontevreden over je lichaam sinds het krijgen van je kind(eren)?

Ochtendspits, werken, avondspits.

In shape komen zou je wel willen, maar tijd en energie is schaars.

Je neemt je alsmaar voor om nieuwe kleding voor je veranderde figuur te kopen. Maar…

Stel jij eens voor

Stel jij ziet er elke dag fantastisch uit, stijlvol en praktisch gekleed!

Jij trekt in seconden een fantastische outfit uit de kast.

Jij verpakt je probleemzones moeiteloos en ziet er kilo’s slanker uit.

Jij hebt de perfecte kleding voor je werk die professionaliteit uitstraalt.

Jij hebt kleding die comfy en praktisch is voor je mom-life.

Jij voelt je zelfverzekerd, energiek en in balans.

Het is mogelijk!

Jij kunt die fantastisch uitziende en stijlvolle mama zijn!

Begin NU aan het bouwen van een garderobe die past bij jouw lichaam en lifestyle.

Jouw Mom-Body perfect gekleed

Met 1-op-1 coaching en een unieke, gepersonaliseerd gids als naslagwerk om jouw mom-body op haar best te kleden!

WEG MET SLECHTE PASVORMEN

— Hanna K.

"Ik kan nu veel sneller zien of iets een goede match voor mij is!"

“Dankzij de sessie met Marlies weet ik nu precies wat mijn lichaamstype is. Ik weet vóór het maken van een kledingstuk al of het model goed gaat uitzien of niet. Klaar om mijn kledingkast te ontdoen van slechte pasvorm modellen en te vullen met alleen maar mooie stukken! Oh en digitaal advies? Dit gaat dus echt heel goed blijkbaar!”

Pasvormen advies

Een persoonlijke analyse & advies. Inclusief een digitale gids op maat voor jou gemaakt. Met specifieke adviezen voor jouw silhouet en lichaamstype. Een gids met duidelijke voorbeelden van kledingmodellen (broeken, rokken, jurken en jassen) die jouw lichaam het mooiste laten uitkomen. De gids is jouw ideale begeleider thuis en tijdens het (online) shoppen!

Deel 1

Uitgebreide intake

Je ontvangt duidelijke instructies per e-mail inclusief het intake formulier voor. Hiermee kun jij je optimale voorbereiding op jouw intake.

Deel 2

Figuuranalyse

In deel 2 ga ik voor je aan de slag. Aan de hand van jouw gegevens, foto’s en het intakegesprek start ik de analyse op. Hierdoor kan ik nauwkeurig bepalen welke pasvormen voor jou het meeste geschikt zijn.

Deel 3

Coachingssessie

Afsluitend plannen we een 1:1 Zoom-ssessie van 1 uur. Tijdens deze sessie bespreek ik met jou de analyses en jouw persoonlijke Pasvormen Gids ook beantwoord ik al je stijl-vragen.

Persoonlijk advies

1 op 1 expert coaching

speciaal voor mama's

Maatwerk gids

+ Bonussen (t.w.v. €187)

Meld je nu aan en je krijgt ook nog deze 3 handige bonussen cadeau! 

Bonus 1.
Ultieme selfie Gids
t.w.v. €9

Hiermee kun jij je perfect voor bereiden op je intake en de beste foto’s van jezelf aan te leveren. Zodat jou gepersonaliseerde gids fantastisch wordt!

Bonus 2.
Outfit Edit
t.w.v. € 59,-

Feedback op max. 10 door jou ingezonden outfits, zodat jij weet hoe jij je outfits kunt verbeteren en waar je op moet letten bij het samenstellen van je outfit.

Bonus 3.
Shoppable boards
t.w.v. € 119,-

Afbeeldingen van kleding incl. directe shopping-links die specifiek bij jou passen qua pasvorm én stijl. Zodat online-shoppen super makkelijk voor je wordt.

"Een vrouw geeft gemiddeld per jaar €1.188 uit aan kleding en accessoires. Daarvan blijkt 60% een miskoop."

— Onderzoek OnBuy.com

Dit is hoe het werkt

Stap 1.

Selecteer en koop deze service. Binnen 2 werkdagen ontvang jij een e-mail met instructies voor de volgende stappen, inclusief een link naar je intake formulier.

Stap 2.

Vul het intakeformulier in en upload of e-mail de gevraagde foto’s en afbeeldingen. Ik neem contact met je op om een intakegesprek van 30 minuten te plannen.

Stap 3.

Ongeveer 1 week na ons gesprek ontvang neem ik contact met je op om een online sessie van 60 minuten te plannen om jouw Pasvormen Gids te bespreken! Daarna ontvang je een e-mail met jouw Pasvormen Gids!

Kies jouw betalingsmethode

Dat is een totale waarde van € 496,-

Betaal in één keer

€200

Start nu voor

€76

+ 2 termijnen van €76

Wat andere Mama's zeggen

5/5
5/5
5/5

Dit zijn de opties die je hebt

Optie 1. Trial & Error

Je gaat een keer nieuwe kleding kopen en hopen dat dit jouw situatie veranderd. Je neemt misschien die stijlvolle vriendin mee. Handig, want zij weet veel over mode en trends. Maar die uiteindelijk niet bij jouw stijl en figuur passen. Weer een hoop kleding die amper gedragen in je kast verdwijnt en geld gekost heeft.

Optie 2. Werk met een expert

Ik ken de antwoorden op jouw figuur én kleding problemen. Daardoor bespaar ik je de tijd van een hoop zoekwerk online. Je hoeft het wiel niet uit te vinden, want dat heb ik al voor je gedaan. Ik stuur jou met een objectieve en eerlijke blik in de beste richting voor jou. Waardoor je geld op miskopen bespaart. Geen trial and error meer nodig.

Jouw coach & styliste

Hallo, ik ben Marlies

Mijn naam is Marlies Zimmermann. Ik ben 35 jaar en moeder van een dochter (aug. 2016) en zoon (okt. 2020). Naast het moederschap werk ik en dat doe ik graag. Ik ben opgeleid imago-consulente en styliste. Dit doe ik al 10 jaar met passie en overgave. Als werkende moeder weet ik als geen ander met welke uitdagingen moeders dagelijks te maken hebben. Welke problemen zij dagelijks in hun privéleven moeten oplossen en dat zij zichzelf en hun eigen behoeften vaak wegcijferen. Omdat ik vind dat iedere vrouw recht heeft op voldoende me-time en een krachtige uitstraling ben ik gestart met Mama in Stijl.

Opdrachtgevers:

Is dit Pasvormen Advies geschikt voor mij?

Dit traject is zeker geschikt voor jou als:

Dit traject is misschien niet geschikt voor jou als...

"Een uniek concept op maat voor jou en jouw Mom-Body gemaakt."

“Vanuit mijn ervaring als alleenstaande moeder weet ik hoe belangrijk het is om jezelf goed te voelen. Happy Mom = Happy Kids. Kleding kan jou daarbij helpen. Je hebt belangrijkere dingen te doen als twijfelend voor je kledingkast te staan!”
— Marlies Zimmermann

Jij bent er klaar voor!

Je bent al zo ver gekomen. Ik weet dat jij er klaar voor bent om de dingen anders te gaan doen!

Kies jouw betalingsmethode

Klaar voor kleding waar jij echt van houdt?

Betaal in één keer

€200

In 3 termijnen van

€76

FAQs

Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag!

Beide sessies vinden virtueel plaats via Zoom. Ik plan van te voren een afspraak met je. In principe hoef je voor deze sessies dus de deur niet uit. Gewoon lekker makkelijk vanuit thuis.
Na aankoop van jouw Pasvormen Gids ontvang je een e-mail met alle instructies. In het intake formulier staat precies welke foto’s nodig zijn voor de analyse. Je ontvangt ook The Ultimate Selfie Guide. Hiermee kun je je goed voorbereiden op het maken van de benodigde foto’s.
Ja. Je ontvangt model-voorbeelden van diverse pasvormen die bij jouw lichaam passen, inclusief uitleg en Shoppable Boards. Je ontvangt dan ook concrete shopping-links van de juiste modellen.
Jouw silhouette wordt geanalyseerd. Aan de hand daarvan wordt je lichaamstype bepaald. Je krijgt dus specifieke adviezen op basis van jouw lichaam.
De Pasvormen Gids is voor jou op maat gemaakt. Aan de hand van de door jou ingezonden foto’s wordt jouw lichaamstype bepaald en krijg je dus concrete adviezen die specifiek op jou van toepassing zijn.
Omdat elk lichaam er anders uit ziet en anders gevormd is, zit kleding niet bij iedereen hetzelfde. Wat de een prachtig kan staan, kan er bij een ander verschrikkelijk uit zien. Door je lichaamstype te kennen weet jij wat jou prachtig staat en wat minder flatteus is.

Ja. Je foto’s worden geanalyseerd en voorzien van specifieke tips en adviezen. Dat is de Outfit Edit. Zo weet jij wat je in je outfit kunt verbeteren en welke opties je daarvoor hebt.

Ja. Je ontvangt je Pasvormen Gids als PDF-versie. Je kunt deze dus gemakkelijk opslaan op de meeste digitale devices, zoals op je smartphone. Zo kun je jouw Pasvormen Gids overal raadplegen wanneer jij hem nodig hebt.

Zie jij je vraag niet in de FAQ's?

Ik vind het leuk om met je in contact te komen en je brandende vragen over Mama in Stijl traject te beantwoorden. Je kunt mij rechtstreeks e-mailen op hallo@marliez.com en ik zal je vraag binnen 24 uur beantwoorden.