Wil jij weten welke kleding jou het mooiste staat?

Ontdek jouw silhouet en lichaamstype en hoe jij jezelf het meest flatterend kunt kleden.

Jouw investering: € 200,-

Komt jou dit bekend voor?

Je hebt een kast vol kleding, maar toch vaak het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken. Of, je hebt mooie kleding in je kast en je koopt regelmatig nieuwe kleding, maar vervolgens voelt het toch niet helemaal goed als je het aan hebt. Ja, dat kan behoorlijk frustrerend zijn.

Leer niet alleen de kledingtypes kennen die jou het mooiste staan, maar leer welke soorten broeken, rokken, jurken, jassen en jasjes het beste bij jou passen!

Ontdek hoe je je mooiste lichaamsdelen kunt benadrukken en de delen waar je minder tevreden over bent kunt camoufleren.

Creëer met kleding een harmonieus evenwicht dat past bij jouw silhouet en leer hoe jij een evenwichtige outfit voor jezelf kunt samenstellen.

Stel jij kunt...

…alle onzekerheden en verwarring elimineren bij het selecteren van de kleding die je wilt dragen.  …jezelf in staat stellen om tijd én geld te besparen bij het winkelen.  …simpelweg de deur uit stappen en er fantastisch uitzien en je fantastisch voelen!  …jezelf kleden in kleding die jou het meest flatteert, en… …je lichaamstype op haar fraaist tonen.

ontdek de

pasvormen gids

Een digitale gids op maat voor jou gemaakt. Met specifieke adviezen voor jouw silhouet en lichaamstype. Een gids met duidelijke voorbeelden van kledingmodellen (broeken, rokken, jurken en jassen) die jouw lichaam het mooiste laten uitkomen. Inclusief adviezen over hoe jij jouw huidige kleding en outfits kunt perfectioneren. Deze gids is jouw ideale begeleider thuis en tijdens het (online) shoppen!

Dit is wat jij ontvangt!

Totale waarde van €314

Dit is hoe het werkt:

stap 1.

Selecteer en koop deze service. Binnen 2 werkdagen ontvang jij een e-mail met instructies voor de volgende stappen, inclusief een link naar je intake formulier.

Stap 2.

Vul het intakeformulier in en upload of e-mail de gevraagde foto's en afbeeldingen. Ik neem contact met je op om een intakegesprek van 30 minuten te plannen.

Stap 3.

Ongeveer 1 week na ons gesprek ontvang je een e-mail met jouw Style Guide! Ik neem contact met je op om een online sessie van 30 minuten te plannen om jouw Pasvormen Gids te bespreken!

Altijd stijlvol met kleding die echt bij je past!

Moeiteloos een verfijnde en elegante garderobe creëren met kleding die écht bij jou past.

Jouw investering: € 200,-

BONUSSEN!

Bonus 1.

Selfie Guide
(t.w.v. € 9,-)

Hiermee kun jij je perfect voor bereiden op je intake en de beste foto's van jezelf aan te leveren. Zodat jou gepersonaliseerde gids fantastisch wordt!

Bonus 2.

Outfit Edit
(t.w.v. €59,-)
Feedback op max. 10 door jou ingezonden outfits, zodat jij weet hoe jij je outfits kunt verbeteren en waar je op moet letten bij het samenstellen van je outfit.

Bonus 3.

Shoppable boards
(t.w.v. € 119,-)

Afbeeldingen van kleding incl. shopping-links die specifiek bij jou passen qua stijl én pasvorm. Zodat online-shoppen super makkelijk voor je wordt.

Totale BONUS waarde €187,-

Dit is voor jou als...

Dit is niet voor jou als...

“Dankzij de sessie met Marlies weet ik nu precies wat mijn lichaamstype is. Daardoor kan ik nu veel sneller zien of iets een goede match voor mij is of niet.

Heel fijn, want nu weet ik al vóór het maken van een kledingstuk al of het model goed gaat uitzien of niet. Klaar om mijn kledingkast te ontdoen van slechte pasvorm modellen en te vullen met alleen maar mooie stukken! Oh en digitaal advies? Dit gaat dus echt heel goed blijkbaar!”

– HANNA K. (Productontwerpster)

Hey, ik ben marlies

Mijn naam is Marlies Zimmermann. Ik ben opgeleid imago consulente en styliste. Dit doe ik al 10 jaar met passie en overgave. 

Ik begeleid en adviseer ambitieuze vrouwen en moeders om met weinig moeite een verfijnde en elegante uitstraling te creëren, waardoor zij zelf hun eigen persoonlijk visitekaartje zijn.

Dat doe ik omdat het maken van een goede eerste indruk belangrijk is! Vooral als je op carrièregebied vertrouwen en draagvlak wilt creëren of invloed wilt uitoefenen. 

Ik weet dat ambitieuze vrouwen hun kostbare tijd beter kunnen en willen besteden dan voor de kledingkast te staan en te bedenken wat ze vandaag aan moet om er goed en gepast uit te zien.

de beste investering is een investering in jezelf!

Moeiteloos een verfijnde en elegante garderobe creëren met kleding die écht bij jou past.

Jouw investering: € 200,-

Frequently Asked Questions

Beide sessies vinden virtueel plaats via Zoom. Ik plan van te voren een afspraak met je. In principe hoef je voor deze sessies dus de deur niet uit. Gewoon lekker makkelijk vanuit thuis.

Na aankoop van jouw Pasvormen Gids ontvang je een e-mail met alle instructies. In het intake formulier staat precies welke foto’s nodig zijn voor de analyse. Je ontvangt ook The Ultimate Selfie Guide. Hiermee kun je je goed voorbereiden op het maken van de benodigde foto’s.

Ja. Je ontvangt model-voorbeelden van diverse pasvormen die bij jouw lichaam passen, inclusief uitleg. Optioneel bestaat de mogelijkheid voor Shoppable Boards. Je kunt dan ook concrete shopping-links van de juiste modellen ontvangen.

Jouw silhouette wordt geanalyseerd. Aan de hand daarvan wordt je lichaamstype bepaald. Je krijgt dus specifieke adviezen op basis van jouw lichaam.

De Pasvormen Gids is voor jou op maat gemaakt. Aan de hand van de door jou ingezonden foto’s wordt jouw lichaamstype bepaald en krijg je dus concrete adviezen die specifiek op jou van toepassing zijn.

Omdat elk lichaam er anders uit ziet en anders gevormd is, zit kleding niet bij iedereen hetzelfde. Wat de een prachtig kan staan, kan er bij een ander verschrikkelijk uit zien. Door je lichaamstype te kennen weet jij wat jou prachtig staat en wat minder flatteus is.

Ja. Je foto’s worden geanalyseerd en voorzien van specifieke tips en adviezen. Zo weet jij wat je in je outfit kunt verbeteren en welke opties je daarvoor hebt.

Ja. Je ontvangt je Pasvormen Gids als PDF-versie. Je kunt deze dus gemakkelijk opslaan op de meeste digitale devices, zoals op je smartphone. Zo kun je jouw Pasvormen Gids overal raadplegen wanneer jij hem nodig hebt.

Investeer in jezelf! Jij verdient het!

Moeiteloos een verfijnde en elegante garderobe creëren met kleding die écht bij jou past.

Jouw investering: € 200,-

© COPIRIGHT MARLIEZ 2020