Let op! Zomerreces van 1 augustus t/m 9 september. Bestellingen binnen deze periode worden op basis van volgorde verwerkt vanaf 10 september.

Wil jij weten welke Kleuren jou het mooiste staan?

Win zelfvertrouwen. Ontdek wat jouw mooiste kleuren zijn en hoe je ze het beste kunt dragen.

Jouw investering: € 249,-

Komt jou dit bekend voor?

Je hebt een kast vol kleding, maar toch vaak het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken. Of, je hebt mooie kleding in je kast en je koopt regelmatig nieuwe kleding, maar vervolgens voelt het toch niet helemaal goed als je het aan hebt. Soms vragen mensen je wel eens of je je niet lekker voelt of vermoeid bent terwijl dat niet het geval is. Het kan ook zijn dat je niet zeker weet welke kleuren jou flatteren en laten stralen.

Leer niet alleen je beste kleuren kennen, maar leer de essentiële zaken die jij moet weten om kleurharmonie te creëren en te pronken met een verfijnde stijl.

Ontdek je persoonlijke kleurcontrast en outfitkleurencombinaties die JOU laten stralen. Identificeer jouw inherente (verwante) kleuren en hun doel in jouw garderobe. 

Leer wat jouw neutrale kleuren zijn, zodat je niet de meest voorkomende fouten m.b.t. je garderobe maakt. Ontdek jouw Power Rood en hoe je deze strategisch in je outfits kunt gebruiken.

Stel jij kunt...

…alle onzekerheden en verwarring elimineren bij het selecteren van de kleuren die je wilt dragen. …jezelf in staat stellen om tijd én geld te besparen bij het winkelen. …simpelweg de deur uit stappen en er fantastisch uitzien en je fantastisch voelen! …je kleden in jouw beste kleuren en hebt de kennis hoe je kleur kunt gebruiken voor verschillende psychologische effecten. …je ideale kleurenpalet benoemen en jezelf en jouw schoonheid via je kleding extra accentueren.

ontdeK de

kleurengids

Een voor jou op maat gemaakte digitale kleurengids. Met specifieke adviezen voor jou waarmee je jouw authentieke zelf kunt laten zien. Een gids met alle informatie over jouw beste basiskleuren, inherente kleuren, power rood en hoe je ze kunt toepassen. Deze gids is jouw ideale begeleider thuis en tijdens het (online) shoppen!

Dit is wat jij ontvangt!

Dit is hoe het werkt:

stap 1.

Selecteer en koop deze service. Binnen 2 werkdagen ontvang jij een e-mail met instructies voor de volgende stappen, inclusief een link naar je intake formulier.

Stap 2.

Vul het intakeformulier in en upload of e-mail de gevraagde foto's en afbeeldingen. Ik neem contact met je op om een intakegesprek van 30 minuten te plannen.

Stap 3.

Ongeveer 1 week na ons gesprek ontvang je een e-mail met jouw persoonlijke Kleuren Gids! Ik neem contact met je op om een online sessie van 1 uur te plannen om jouw Kleuren Gids te bespreken!

Investeer in jezelf!
Jij verdient het!

Benaderbaar zijn? Draag je beste kleuren. Impact maken? Draag je Power Red. Laat je persoonlijkheid zien? Kies jouw authentieke kleur.

Jouw investering: € 249,-

Dit is voor jou als...

Dit is niet voor jou als...

“Super bedankt voor je advies! De sessies waren super gezellig en ik ben zo happy met mijn kleuren en je adviezen!! Nooit gedacht dat er nog zo veel mogelijkheden voor mij zijn om dmv kleur aan mijn uiterlijk en hoe ik over kom te werken!”
– LIZA J. (Managementassistente)

Hey, ik ben marlies

Mijn naam is Marlies Zimmermann. Ik ben opgeleid imago consulente en styliste. Dit doe ik al 10 jaar met passie en overgave. 

Ik begeleid en adviseer ambitieuze vrouwen en moeders om met weinig moeite een verfijnde en elegante uitstraling te creëren, waardoor zij zelf hun eigen persoonlijk visitekaartje zijn.

Dat doe ik omdat het maken van een goede eerste indruk belangrijk is! Vooral als je op carrièregebied vertrouwen en draagvlak wilt creëren of invloed wilt uitoefenen. 

Ik weet dat ambitieuze vrouwen hun kostbare tijd beter kunnen en willen besteden dan voor de kledingkast te staan en te bedenken wat ze vandaag aan moet om er goed en gepast uit te zien.

De beste Investering is een investering in jezelf!

Benaderbaar zijn? Draag jou beste kleuren. Impact maken? Draag je Power Red. Je persoonlijkheid laten zien? Kies jouw authentieke kleur.

Jouw investering: € 249,-

Frequently Asked Questions

Beide sessies vinden virtueel plaats via Zoom. Ik plan van te voren een afspraak met je. In principe hoef je voor deze sessies de deur dus niet uit. Gewoon lekker gemakkelijk vanuit thuis. Sessies zijn ook in het weekend en in de avonduren mogelijk!

Na aankoop van jouw Kleuren Gids ontvang je een e-mail met alle instructies. In het intake formulier staat precies welke foto’s nodig zijn voor de analyse. Je ontvangt ook de Capture Your Colors Guide. Hiermee kun je je goed voorbereiden op het maken van de benodigde foto’s.

Ja. Je ontvangt model-voorbeelden van diverse snits die bij jouw kleurtype passen inclusief uitleg.

Je natuurlijke kleuring van haar, huid, ogen en lippen worden geanalyseerd. Aan de hand hiervan worden jouw beste kleuren bepaald – de kleuren die jou het mooiste staan. Je krijgt dus specifieke adviezen op basis van jouw eigen natuurlijke kleuring.

De Kleuren Gids is voor jou op maat gemaakt. Aan de hand van jouw ingezonden foto’s wordt jouw kleurtype bepaald en krijg je dus concrete adviezen die specifiek op jou van toepassing zijn.

Iedereen ziet er anders uit en heeft andere natuurlijke kleuren, Dit betekent dat dezelfde kleuren niet iedereen mooi staan. Sommige kleuren kunnen je vermoeid, ziek of oud laten overkomen. Andere kleuren laten je juist fris, energiek en in balans overkomen. Wat de een prachtig kan staan, kan er bij een ander verschrikkelijk uitzien. Door je kleurtype te kennen weet jij wat jou prachtig staat en wat minder flatteus is voor jou.

Ja. Je foto’s worden geanalyseerd en voorzien van specifieke tips en adviezen. Zo weet jij wat je in je outfit kunt verbeteren en welke opties je daarvoor hebt.

Ja. Je ontvangt je Kleuren Gids als PDF-versie. Je kunt deze dus gemakkelijk opslaan op de meeste digitale devices, zoals op je smartphone. Zo kun je jouw beste kleuren overal raadplegen wanneer jij het nodig hebt.

Investeer in jezelf! Jij verdient het!

Benaderbaar zijn? Draag jou beste kleuren. Impact maken? Draag je Power Red. Laat je persoonlijkheid zien? Kies een sfeerkleur.

Jouw investering: € 249,-

© COPIRIGHT MARLIEZ 2020