Wil jij weten hoe jij je talenten en kwaliteiten zichtbaar kunt maken?

Ontdek de kracht van kleur en zelfexpressie om je carrière te transformeren en je impact te vergroten

Ik ga ervoor!

Jouw potentieel is groter dan je ooit had gedacht!

Als carrièregerichte millennial vrouw ben jij klaar om jouw unieke pad te bewandelen naar succes en voldoening. Kleur is jouw geheime wapen, en ik ben hier om je te laten zien hoe je het doelgericht kunt inzetten. Ontdek de psychologie achter kleuren en gebruik ze om jezelf krachtig te presenteren, of je nu een carrièreverandering overweegt, een promotie nastreeft of de sprong naar ondernemerschap maakt.

Is dit herkenbaar voor jou?

Pictogram kledingkast vol

Voel je je momenteel gefrustreerd omdat je niet volledig wordt erkend en gewaardeerd in je professionele omgeving, ondanks je harde werk en toewijding?

Heb je ooit het gevoel gehad dat je vastzit in je carrière en niet weet hoe je verder kunt groeien of verandering kunt brengen?

Ben je moe van het gevoel dat je niet authentiek kunt zijn op je werk en dat je unieke talenten en kwaliteiten niet worden benut?

Onzeker persoonlijke presentatie

Voel je je overweldigd door de gedachte aan een verandering van carrière, promotie of het starten van je eigen bedrijf, omdat je niet weet hoe je jezelf krachtig kunt presenteren en je impact kunt vergroten?

Wat is het Power Profiel?

Het Power Profiel is jouw persoonlijke sleutel tot succes en geluk. In tegenstelling tot traditionele testen die je vergelijken met een standaard, maakt het Power Profiel jou zichtbaar door praktisch advies te bieden om jouw unieke kracht te laten zien en je impact te vergroten.

Met meer zelfvertrouwen resultaten behalen!

Wanneer je volledig in jouw kracht staat en met passie laat zien wat je in je hebt, zul je met meer zelfvertrouwen resultaten behalen die voorheen misschien onmogelijk leken. Ik help je bij het identificeren van jouw Powertype, inclusief de kenmerkende elementen, kleurfamilie, favoriete kleuren, balanskleuren, en kleuren die je kunt gebruiken voor verschillende gelegenheden. Daarnaast leer je hoe je deze kennis kunt toepassen in jouw dagelijks professioneel leven door te kiezen voor kleurcombinaties en contrasten die jouw kracht en persoonlijkheid optimaal tot uiting brengen.

Gun jezelf de kracht van kleur en ontdek wat het Power Profiel voor jou kan betekenen.

Gevalideerd TUe

Gevalideerd door de Technische Universiteit Eindhoven.

Het Power Profiel is gebaseerd op de Persoonlijke Kracht Methodiek die ontworpen is door toonaangevende kleur- en imago-experts en gevalideerd is door de Technische Universiteit Eindhoven.

Hoe zou je leven zijn als het allemaal wel mogelijk voor je zou zijn?

Pictogram energieniveau

Stel je voor dat je vol vertrouwen en met een krachtige uitstraling jezelf kunt presenteren op je werk, waardoor je volledig wordt erkend en gewaardeerd voor je unieke talenten en kwaliteiten.

Pictogram Tijd en Geld

Hoe zou het voelen als je een duidelijk pad voor je carrière hebt, waarbij je weet hoe je kunt groeien en verandering kunt brengen, zodat je professionele voldoening en succes kunt ervaren?

Pictogram zelfverzekerd

Stel je voor dat je eindelijk authentiek kunt zijn op je werk, waarbij je jezelf volledig kunt laten zien en je unieke krachten kunt benutten, waardoor je een diep gevoel van vervulling ervaart in wat je doet.

Pictogram Kleurenpalet

Hoe zou het zijn als je vol vertrouwen en met een duidelijke visie beslissingen kunt nemen over je carrière, wetende dat je de kracht hebt om je doelen te bereiken en je impact te vergroten?

"Laat jezelf zien zoals je werkelijk bent en ontgrendel je volledige potentieel met het Power Profiel."

Pictogram energieniveau

Jij kunt de verandering ervaren die je wilt door jezelf te omringen met de juiste kleuren die je kracht en zelfvertrouwen versterken, waardoor je opvalt en impact maakt in elke professionele setting.

Pictogram Tijd en Geld

Het ontdekken en benutten van jouw unieke krachten en talenten kan ook jouw realiteit zijn, waardoor je vol vertrouwen jezelf kunt presenteren en de erkenning krijgt die je verdient voor je bijdragen.

Pictogram zelfverzekerd

Wat je wilt ligt binnen je bereik door de praktische adviezen en ondersteuning die het Power Profiel biedt, waardoor je stap voor stap vooruitgang boekt naar jouw doelen.

Pictogram Tijd en Geld

Door het praktische advies van het Power Profiel toe te passen, kun je jezelf op een authentieke manier presenteren aan anderen, waardoor je relaties versterkt en nieuwe kansen creëert voor groei en ontwikkeling.

"Kleur is meer dan alleen esthetiek; het is een krachtig hulpmiddel om jezelf te presenteren en je professionele succes te vergroten."

Power Profiel

Ontdek jouw Powertype en de kleuren die jou representeren!

Met jouw Persoonlijke Kracht rapport is het mijn doel om jou te voorzien van alle tools en kennis die jij nodig hebt om verbaal en non-verbaal te laten zien wie jij bent en wat jij in je hebt. Met een Persoonlijke Kracht Blauwdruk twijfel je nooit meer over je persoonlijke kwaliteiten en communiceer je deze moeiteloos insideout.

Pictogram Coaching

1-op-1 Coching

Je hebt een privé afspraak waar alle aandacht volledig naar jou gaat. Stel al je vragen en je ontvangt maatwerk advies.

Pictogram Intake invullen

PK-Test

Persoonlijke Kracht Test om jouw kleurprofiel vast te stellen op basis van jouw unieke talenten en drijfveren.

Pictogram ebook

eBook

Je ontvangt een maatwerk rapport met alle informatie over jouw kwaliteiten, drijfveren en talenten.

Kies jouw pakket!

"Investeer in jezelf met het Power Profiel en zie hoe je professionele uitstraling en zelfvertrouwen tot bloei komen."

Het proces

Ik geef je helder inzichten in jouw unieke kwaliteiten en nummer één kracht, zowel voor jouw carrière als persoonlijke groei. Ik help jou om bewust te groeien in lijn met jouw ambities. Word gezien en gewaardeerd door effectief en visueel te communiceren en jouw unieke kracht te benutten. Ik help jou om jouw ware potentieel te onthullen. Ontdek wat het beste past bij jouw talenten en ambities, zodat je vol zelfvertrouwen jouw (professionele) doelen kunt bereiken.

Ontdek het Persoonlijke Kracht model, bestaande uit 40 unieke Powertypes die elk gekoppeld zijn aan een eigen persoonlijkheid en kleur. Door jouw specifieke Powertype te leren kennen, zul je ontdekken hoe bijzonder en krachtig je werkelijk bent. Je leert niet alleen welke unieke kwaliteiten jij bezit, maar ook hoe je deze kunt benutten wanneer je volledig authentiek durft te zijn, zonder aarzeling of angst. Deze reis zal je laten realiseren dat jouw potentieel groter is dan je ooit had gedacht, en je zult leren hoe je dit potentieel kunt laten zien in alle aspecten van jouw professionele leven en communicatie met anderen.

Pictogram Kopen

Stap 1. Aankoop

Klik op de knop hieronder en koop deze service. Je ontvang een e-mail met instructies voor de volgende stappen, inclusief een link naar je intake formulier.

Pictogram Intake invullen

Stap 2. Intake & Test invullen

Vul het intake formulier in. Zodra jij je unieke code hebt ontvangen kun je de Persoonlijke Kracht Test maken. Deze duurt ongeveer 30 minuten.

Pictogram Contact

Stap 3. Contact

Ik neem na ontvangst van jouw intakeformulier en test binnen 48 uur contact met je op voor het plannen van jouw (online)sessie(s).

Is het Persoonlijke Kracht traject geschikt voor mij?

Dit is perfect voor jou als…

...jij een ambitieuze vrouwen bent die streeft naar groei en ontwikkeling in je professionele leven, of je nu een carrièreverandering overweegt, een promotie nastreeft of je eigen bedrijf wil starten.

...jij op zoek bent naar een persoonlijke benadering en op maat gemaakt advies dat rekening houdt met jouw unieke talenten, kwaliteiten en doelstellingen, om zo effectief mogelijk resultaten te behalen.

...jij openstaat voor zelfreflectie en bereid bent om te investeren in je persoonlijke en professionele groei, en gemotiveerd bent om stappen te zetten om jouw potentieel volledig te benutten.

...jij op zoek bent naar meer dan alleen een standaard loopbaanadvies, en waarde hecht aan een wetenschappelijk onderbouwde aanpak die jou in staat stelt om je authentieke zelf te laten zien en je impact te vergroten op een manier die bij jou past.

Dit is niet geschikt voor jou als…

...jij niet open staat voor zelfreflectie of niet bereid bent om actief deel te nemen aan je eigen proces van persoonlijke ontwikkeling en groei.

...jij op zoek bent naar een one-size-fits-all benadering of generiek advies dat niet specifiek is afgestemd op jouw unieke behoeften en situatie.

...jij niet gelooft in de kracht van kleurenpsychologie en marketing als middel tot zelfexpressie en om je professionele impact te vergroten.

...niet bereid bent om te investeren in jezelf en jouw persoonlijke en professionele groei.

Veel gestelde vragen...

Hoe verschilt het Power Profiel van andere loopbaanadviesdiensten?

In tegenstelling tot traditionele loopbaanadviesdiensten biedt het Power Profiel een gepersonaliseerde benadering die rekening houdt met jouw individuele behoeften, doelen en talenten. Wat een kleurenanalyse is voor de buitenkant, is het Power Profiel de kleurenananlyse voor je binnenkant. Samen zijn ze een super sterk duo. De Persoonmlijke Kracht Methodiek waarop het Power Profiel gebaseerd is, is onderzocht en gevalidderd door de TU/e.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie met het Power Profiel?

De duur van het proces kan variëren afhankelijk van jouw individuele behoeften en doelen. Sommige klanten ervaren al snel positieve veranderingen in hun zelfvertrouwen en professionele uitstraling, terwijl anderen meer tijd nodig hebben om de geleerde inzichten toe te passen en hun doelen te bereiken. Gemiddeld genomen zien de meeste klanten binnen enkele maanden significante verschil.

Is het Power Profiel geschikt voor mij als ik nog niet zeker weet wat mijn carrièredoelen zijn?

Absoluut! Het Power Profiel is ontworpen om jou te helpen ontdekken wie je bent, wat je wilt en hoe je daar kunt komen. Of je nu een duidelijk carrièrepad voor ogen hebt of nog zoekende bent, het Power Profiel biedt de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om jouw richting te vinden en stappen te zetten naar een succesvolle en vervullende carrière.

Wat voor soort resultaten kan ik verwachten na het voltooien van het Power Profiel?

Na het voltooien van het Power Profiel kun je verwachten dat je een dieper inzicht hebt in jezelf, je sterke punten, en je carrièredoelen. Je zult praktische tools en advies hebben om je professionele uitstraling te verbeteren, je zelfvertrouwen te vergroten, en je impact te vergroten.

Hoeveel tijd moet ik investeren in het Power Profiel?

De tijd die je moet investeren in het Power Profiel kan variëren, afhankelijk van je individuele behoeften en doelen. Over het algemeen kun je verwachten dat je ongeveer 30 minuten besteed aan de Persoonlijke Kracht Test. Daarnaast vul je nog het intake formulier in. Tenslotte heb je, afhankelijk van je pakket keuze 2 tot 3 uur persoonlijke coaching via Zoom. Samen met jou overleg ik wat passend is in jouw agenda.

Is het Power Profiel alleen geschikt voor mensen die een carrièreverandering overwegen?

Nee, het Power Profiel is geschikt voor een breed scala aan doelen, waaronder carrièreveranderingen, promoties, leiderschapsontwikkeling, en meer. Ongeacht waar je je bevindt in je carrière, het Power Profiel kan je helpen je potentieel te maximaliseren en je doelen te bereiken.

Wat gebeurt er nadat ik het Power Profiel heb afgerond? Bieden jij nog verdere ondersteuning?

Ja, nadat je het Power Profiel hebt afgerond, bied ik indien nodig verdere ondersteuning en begeleiding. Dit kan onder meer bestaan uit follow-up gesprekken, kleurenanalyse, of toegang tot aanvullende bronnen en tools om je te helpen je doelen te blijven nastreven.

Zie jij je vraag er niet tussen staan?

Ik vind het leuk om met je in contact te komen en jouw brandende vragen over kleurenanalyses te beantwoorden. Je kunt mij rechtstreeks e-mailen op hallo@marliez.com en ik zal je vraag binnen 24 uur beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This