Bedankt voor je aankoop!

Jouw eerste stap naar een fantastische uitstraling is gezet! Check gauw je mailbox voor alle info.

Check je email inbox

Jouw Persoonlijke Kracht Test staat binnenkort voor jouw klaar! Binnen 2 werkdagen ontvang je van mij een persoonlijke code om in te loggen op https://www.pktest.nl/starttest. In de mail lees je een duidelijk instructie hoe het werkt. De test bestaat uit 40 online vragen waaruit jouw Persoonlijke Kracht Profiel tevoorschijn komt.

Vind je de bevestigingsmail niet in je mailbox? Kijk dan ook even in de map ‘Ongewenst’ voor een mail van mij.

Heb je vragen?

Lukt er iets niet? Heb je problemen of vragen over je bestelling? Stuur me dan even een mail: hallo@marliez.com

Volg mij op insta

Ga naar @marliez_imagostrateeg en volg mij ook op Instagram voor nog meer handige styling en imago tips!

Marlies Zimmermann Kleurenanalyse

Pin It on Pinterest

Share This