Let op: i.v.m. de zomervakantie worden nieuwe bestellingen tussen 21-7 en 9-8 pas weer in behandeling genomen en verzonden vanaf 10-8 op volgorde van binnenkomst.
Gelukt! Jouw Stijltype is binnen enkele minuten in je mailbox. (Check evt. je SPAM!)
➡️ Maar, wacht! Dit is niet het enige wat jij krijgt!

Tijdelijke aanbieding

Ontvang nu exclusief met 66% korting

Alleen in de komende 30 minuten kun jij namelijk gebruik maken van deze eenmalige aanbieding de ‘Lingerie Pasvormen Gids’!
In plaats van € 29,95 betaal jij nu SLECHTS € 9,95!!! 😱 Dit aanbod komt nergens anders op mijn site terug en goedkoper dan dit ga je het niet vinden. Het is een “offer you can’t refuse”!

Lingerie is de basis van een mooie outfit!

Is dit herkenbaar voor jou?

Koop nooit meer lingerie die niet bij jouw lichaam past!

Lingerie is de fundering en basis van een geweldige outfit. Slecht passende lingerie kan een geweldig outfit ruïneren! Het is dus super belangrijk dat jij weet welke BH’s en slips geschikt zijn voor jou en welke vooral niet. De Lingerie Pasvormen Gids is een digitale gids in PDF-formaat. Bomvol met styling tips & voorbeelden. Dit tijdelijk aanbod is exclusief voor jou! Daarom betaal jij de komende 30 minuten geen €29,95,- maar slechts €9,95 !


Lingerie is de basis van een mooie outfit!

In Lingerie Pasvormen Gids vind je alles over:

Ik geef jou een stappenplan en tips hoe jij de beste lingerie kunt kiezen voor jouw lichaam. Ik geef je uitleg over:

Loop dit tijdelijk aanbod niet mis

Klaar om alleen nog lingerie te kopen die echt bij jou past?

Ontvang deze gids in de komende 30 minuten voor slechts € 9,95 (i.p.v. € 29,95). Dit is het enige moment dat je deze gids met meer dan 66% korting kunt krijgen.
Dus pak jouw kans nu!


Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag!

Nadat je op de bestelknop hebt gedrukt kom je op mijn betalingspagina. Hier betaal je en vervolgens ontvang je de gids als digitale download.

Ja, je download de gids via de downloadlink. Vervolgens kun je de gids opslaan op een device naar keuze. Het is handig om de gids ook op je mobiele telefoon op te slaan. Zo heb je hem altijd gemakkelijk bij de hand. Uiteraard mag je de gids niet zomaar delen i.v.m. Copyright.

Je kunt heel gemakkelijk betalen via iDeal of met een creditcard. Kom je uit België? Dan is het ook mogelijk om via Bancontact te betalen. Betalen in termijnen is bij dit product niet mogelijk.

Nee. Het gaat hier om een digitaal standaard product, hierdoor is er geen geld-terug-garantie. Ik hoor wel graag waarom je niet tevreden bent. Daardoor kan ik mijn producten namelijk verbeteren. Stuur me gerust een DM.

Nee, dat is bij de gids niet inbegrepen. Je kunt mij wel altijd een DM sturen als je vragen hebt. Het is ok mogelijk oom een vrijblijvende Koffiesessie te plannen waarin ik jou in 15 tot 30 minuten verder op weg help met je stylingvragen.

You're just one step away

Klaar met slecht passende lingerie die je outfit niet ten goede komt?


© MARLIEZ  |  PRIVACYVERKLARING  |  DESIGN BY MARLIEZ – Image & Branding