Stappenplan

Kom uit je kledingsleur en leer om jezelf elke dag snel & gemakkelijk fantastisch te kleden!

Jij wilt aan je persoonlijke stijl werken? Je wilt bepaalde probleemzones leren camoufleren of weten welke kleuren jou helpen om beter te communiceren met je kids of werkgever? Jij wilt elke dag stijlvol uitzien en je fantastisch wilt voelen! Het is gemakkelijk om keer op keer hetzelfde outfits aan te trekken. Maar na verloop van tijd wordt dat saai. Ik help je uit die kledingsleur, want als jij van je spiegelbeeld houdt voel je je ook energieker en zelfverzekerder van binnen.

Stap 1. Jouw persoonlijke stijl

Ontdek jouw persoonlijke stijl die past bij jouw persoonlijkheid en levensstijl. Een duidelijke stijl die bij jij door kunt trekken past in je hele garderobe en voor elke gelegenheid in het leven.

Hierdoor kun jij…
…kleding kiezen van merken die naadloos aansluiten bij jouw persoonlijke stijl, waardoor jouw garderobe een mooi geheel vormt;
…een garderobecapsule samenstellen die het jouw super makkelijk maakt om met minder kleding meer outfits te creëren.
…zeker zijn dat jij een uitgesproken stijl hebt die jouw vertegenwoordigd voor wie jij bent.


Ja, Ik wil mijn stijl ontdekken

Stap 2. Jouw beste kleuren

Kleuren hebben niet alleen invloed op hoe jij je voelt en wordt waargenomen. Kleuren hebben ook de kracht om zonder woorden een boodschap te vertellen. Tijdens een kleurenanalyse begeleid ik jou bij het vinden van jouw persoonlijk kleurenpalet en de kleuren die laten zien wie jij bent. Zodra jij weet hoe je kleuren voor je garderobe kiest en met elkaar combineert, stel jij makkelijk outfits samen op basis van wat jij wilt vertellen en uitstralen.

Hierdoor kun jij…
…vol vertrouwen kiezen welke kleur accessoires en schoenen bij je outfits passen;
…outfits samenstellen op een manier die aansluit bij jouw natuurlijke kleuren, zodat mensen JOU zien en niet de outfit;
…je kast opruimen en ontdoen van kleuren die je niet aanspreken en flatteren om ruimte te maken voor kleuren die dat wel doen;
…nieuwe kleuren ontdekken die jouw aanspreken en deze vol zelfvertrouwen dragen;
…kleuren doelgericht inzetten om het gewenste effect te bereiken.


Ja, laat mij mijn beste kleuren zien

Stap 3. Jouw beste pasVormen

Jouw figuurtype bepaalt welke pasvorm jouw lichaam het beste staan. Misschien kende je jouw figuurtype ooit, maar als jouw lichaam gedurende de jaren veranderd is (bijv. door zwangerschappen), dan is je figuurtype waarschijnlijk ook veranderd.

Tijdens een figuuranalyse leer jij hoe je het lichaam dat je nu hebt kunt beoordelen en hoe jij pasvormen kunt kiezen die jouw lichaam flatteren en in brengen voor een evenwichtige uitstraling.

Hierdoor kun jij…
…sneller shoppen, omdat je makkelijker items kunt kiezen (en alleen deze hoeft te passen) waarvan jij weet dat ze voor jouw werken;
…met een gerust hart je kast opruimen en ontdoen van alles wat niet werkt voor het lichaam, zonder je zorgen te maken dat je het ooit zult missen;
…tijdens speciale evenementen vol zelfvertrouwen een ruimte betreden, omdat jij weet dat jouw kleding goed zit  en jou laat stralen.


Ja, laat mij mijn beste pasvormen zien

Stap 4. JOUW KAPSELS & ACCESSOIRES

Accessoires zoals een mooie ketting of het kiezen van de perfect bril zijn een van de leukste manieren om te laten zien wie je bent! Welke kapsels, brillen, halslijnen, dessins en accessoires het beste bij jou en jouw stijl passen is afhankelijk van je gezichtsvorm. Raak jij snel overweldigd door de vele keuzemogelijkheden of vermijd je het liefste accessoires en dessins? Tijdens een gelaatsanalyse help ik jou te ontdekken welke accessoires het beste bij jou matchen.

Hierdoor kun jij…
…je gezichtsvorm begrijpen en weet jij hoe je accessoires moet kiezen die je flatteren, waardoor je een hele nieuwe kant van stijl kunt ontdekken;
…de meest voorkomende kapsel-, bril-, en accessoiresfouten vermijden (als je niet precies weet wat er mis is, ontdek je wat het daadwerkelijk probleem is);
…je kapper en opticien beter uitleggen wat jij wilt om tevreden en zelfverzekerd de salon te verlaten, omdat je weet dat het resultaat 100% bij je past.
…sneller shoppen, omdat jij weet welke halslijnen en dessins bij jou en jouw stijl passen.


ja, laat mij mijn beste kapsels & accessoires zien

Stap 5. JOUW Duurzame GARDEROBE

Zeg vaarwel tegen de dagen dat je je overweldigd voelt door een rommelige kledingkast. Creëer een duurzame garderobe capsule die op de lange termijn voor jou werkt. Nooit meer het ‘ik heb niets om aan te trekken-gevoel’. Maar een kledingkast vol kleding waar jij van houdt.

Hierdoor kun jij…
…jezelf ‘s ochtends snel, met gemak en zonder stress aankleden.
…met minder kleding meer combinaties maken.
…geld besparen door alleen items te kopen die daadwerkelijk meerwaarde hebben voor jou en jouw garderobe.
…investeren in een hoogwaardige kwalitatieve en duurzame garderobe in plaats van fast fashion items die snel uit de mode of kapot zijn.


Ja, ik wil een garderobe capsule

Stap 6. Jouw Personal brand

Hoe jij overkomt heeft veel invloed op hoe mensen ervaren en inschatten. Stroomlijn je garderobe en transformeer dit tot een sterk en herkenbaar Personal Brand. Merkstyling helpt jou om jouw know, like and trust factor te vergroten en je professionele uitstraling naar een hoger niveau te tillen.

Hierdoor kun jij…
…je zelfverzekerd onderscheiden van de massa;
…jouw persoonlijke stijl naadloos afstemmen op jouw merkboodschap;
…de basisprincipes van kleurenpsychologie toepassen om doelgerichter non-verbaal te communiceren;
…je innerlijke kwaliteiten aan de buitenkant zichtbaar maken, zodat jij met jouw uitstraling nauwkeurig vertelt wie jij bent en waar jij voor staat;
…de slagingskansen bij sollicitaties en verkoopgesprekken vergroten doordat jij precies weet hoe jij jezelf het beste kunt presenteren en jouw expertise kunt verkopen;
…makkelijker een netwerk opbouwen door een sterke herkenbaarheidsfactor;
…jezelf perfect stylen voor een photoshoot, zodat de foto’s jouw Personal Brand en bedrijf representeren.


Ja, ik wil een sterk eigen merk

gratis matchcall

Niet zeker hoe ik jou kan helpen? Plan een kennismaking!

Heb je een kleur-, stijl of imago vraag waarop jij antwoord zoekt? Misschien heb je je hulp nodig bij de aankoop van een nieuwe outfit voor een bepaalde gelegenheid? Geen probleem! Laten we samen een vrijblijvende Zoom-sessie plannen met een kopje koffie! (Of een wijntje – afhankelijk hoe laat het is! 😉) Samen bespreken we dan in 15 tot 30 minuten jouw uitdagingen en hoe ik je daarbij kan helpen.


gratis matchcall

Deze tools helpen jou om altijd de stijlvolste keuzes te maken:


Haarkleurpaletten

vanaf €15,-


kleurpaletten

vanaf €15,-


Make-up

vanaf €17,55

10+

JAAR ERVARING ALS IMAGO, KLEUR EN STIJL EXPERT

200+

VROUWEN GEHOLPEN MET HUN UITERLIJKE PRESENTATIE

79%

VAN JE KLEDING DRAAG JE HELEMAL NIET

€2133

GEMIDDELDE WAARDE ONGEDRAGEN KLEDING IN VROUWEN KAST

Mijn klanten aan het woord!

Hanna K.

“Ik kan nu veel sneller zien of iets een goede match voor mij is!”

Dankzij de sessie met Marlies weet ik nu precies wat mijn lichaamstype is. Ik al vóór het maken van een kledingstuk al of het model goed gaat uitzien of niet. Klaar om mijn kledingkast te ontdoen van slechte pasvorm modellen en te vullen met alleen maar mooie stukken! Oh en digitaal advies? Dit gaat dus echt heel goed blijkbaar!


Anita M.

“Ik heb weer zin gekregen om met mijn uiterlijk aan de slag te gaan.”

Nu ik mijn haar niet meer verf, is mijn haarkleur veranderd van bruin-rood naar grijs-blond. Een heel verschil; dat vroeg om een nieuwe stylingaanpak. Ik was blij verrast met het uitgebreide persoonlijke advies. Door de aanpak van Marlies heb ik weer zin gekregen om met mijn nieuwe uiterlijk aan de slag te gaan.


Lees meer reviews over mij

Ik ben de beste coach voor jou als…

een duurzame garderobe wilt die voor jou werkt.

Geld besparen om kleding aankopen en miskopen vermijden. Jij bent op zoek naar een manier om bewuster en duurzamere om te gaan met kleding en shoppen.

Jij volle kast hebt, maar vaak hetzelfde aantrekt

’s ochtends is het altijd druk, druk, druk! Je hebt weinig tijd en je outfit moet functioneel zijn voor al je taken van de dag.

Jij meer aandacht aan jezelf wilt besteden

Jouw tijd is kostbaar en de weinige tijd die je voor jezelf hebt wil je zo goed mogelijk gebruiken. En niet twijfelend voor je kast besteden.

mail jouw vraag

Pin It on Pinterest

Share This