Wil jij weten welke stijl, pasvormen en accessoires het beste bij jou passen?

Ontdek jouw unieke stijl en straal zelfvertrouwen uit in elke (zakelijke) situatie.

Ik ga ervoor!

Bespaar niet alleen geld en tijd, maar ontdek ook een stijl die echt bij jou past en die jouw doelen ondersteunt!

Bij het stijladvies draait alles om het ontdekken van jouw unieke look en het vinden van kleding die jouw persoonlijkheid en kwaliteiten optimaal weerspiegelt. Met specifieke aanbevelingen voor jouw figuurtype, je beste pasvormen en accessoires, leer je hoe je jouw sterke punten kunt benadrukken, je onzekerheden kunt camoufleren en zelfverzekerd voor de dag kunt komen. Ik help je om jouw eigen stijl te vinden, die perfect past bij wie je bent en wat jij wilt uitstralen. Bespaar tijd in de modejungel en geld door miskopen te voorkomen. Wordt modebewuster en shop duurzamer. Het samenstellen van nieuwe outfits wordt eenvoudiger dan ooit.

Is dit herkenbaar voor jou?

Zoek kleding stijl die echt past

Voel je je momenteel verloren in het proces van het ontdekken van jouw unieke stijl en de beste pasvormen die passen bij jouw (veranderende) lichaam?

Heb je ooit het gevoel gehad dat je kast vol zit met kleding, maar dat je toch niets hebt om aan te trekken dat jouw persoonlijkheid en professionele doelen weerspiegelt?

Miskopen vermijden

Ben je moe van het telkens weer doen van miskopen omdat je niet zeker weet welke kledingstukken, accessoires en stijlen het beste bij je passen?

Onzeker persoonlijke presentatie

Voel je je soms onzeker over hoe je jezelf het beste kunt presenteren tijdens belangrijke zakelijke gelegenheden of bijvoorbeeld sollicitaties?

Wat is houdt het Stijladvies in?

Het stijladvies biedt een diepgaande en persoonlijke benadering om jouw unieke stijl te ontdekken en verder te ontwikkelen. Met de somatype-analyse, proportie-analyse en figuuranalyse helpen ik je om jouw lichaamstype, figuurtype en proporties te begrijpen, zodat je weet hoe jij je lichaam het beste kunt kleden en in balans kunt brengen. Daarnaast geef ik je advies over pasvormen die bij jouw figuur passen en bied ik je inzicht in hoe je met kleding jouw persoonlijke aandachtsgebieden kunt accentueren of camoufleren. De stijlarchetype-analyse helpt je om te ontdekken welke kledingstijl het beste bij jou en jouw silhouet past, met voorbeelden van modellen en pasvormen. Bovendien doen we outfit reviews waarin ik specifieke adviezen geef over je eigen kleding waar je vragen of twijfels over hebt. Kortom, het stijladvies is een uitgebreide en op maat gemaakte aanpak om jou te helpen stralen in elke outfit die je draagt.

Investeer in jezelf en investeer in je professionele uitstraling. Het loont altijd.

Hoe zou je leven zijn als het allemaal wel mogelijk voor je zou zijn?

Zelfverzekerd stijlvolle uitstraling

Stel je voor dat je eindelijk een duidelijk beeld hebt van jouw unieke stijl en de beste pasvormen die jouw lichaam en persoonlijkheid flatteren, waardoor je zelfverzekerdheid uitstraalt in elke outfit die je draagt.

Kast vol met mooie kleding droomgarderobe

Hoe zou het voelen als je kast gevuld is met kledingstukken waar je echt van houdt en die perfect passen bij jouw professionele doelen en persoonlijke smaak, waardoor je je elke dag moeiteloos kunt kleden?

miskopen voorkopen geen tijd geld verspillen

Stel je voor dat je nooit meer tijd en geld verspilt aan miskopen, omdat je nu precies weet welke pasvormen, stijlen en combinaties het beste bij je passen en jouw unieke persoonlijkheid laten stralen.

krachtige uitstraling authentiek zelfverzekerd

Hoe zou het zijn als je jezelf elke dag met vertrouwen en vreugde kunt presenteren, wetende dat je kleding perfect bij jou past en jouw professionele en persoonlijke groei weerspiegelt?

"Met het juiste kleding kun je niet alleen jezelf laten zien, maar ook laten zien waar jij voor staat."

Pictogram energieniveau

Jij kunt de verandering ervaren die je wilt ervaren door te ontdekken welke stijl en pasvormen het beste bij jou passen, waardoor je zelfvertrouwen groeit en je straalt in elke outfit die je draagt.

Kast vol met mooie kleding droomgarderobe

Het creëren van een kast vol geliefde items die perfect passen bij jouw persoonlijkheid en professionele doelen kan ook jouw realiteit zijn. Samen kunnen we jouw kledingkast transformeren tot een bron van inspiratie en zelfexpressie.

zelfverzekerd

Wat je wilt, een moeiteloze stijlvolle uitstraling die jouw unieke persoonlijkheid weerspiegelt, ligt binnen je bereik. Met mijn begeleiding en advies kun je zelfverzekerdheid uitstralen en elke dag met plezier voor de spiegel staan.

Pictogram zelfverzekerd

Het gevoel van voldoening en zelfverzekerdheid dat voortkomt uit het vinden van een kledingstijl die echt bij jou past, kan jouw realiteit worden. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je niet alleen goed gekleed bent, maar ook dat je je goed voelt in elke situatie.

"Kleding is niet alleen iets wat je draagt, het is een krachtig middel om jezelf te presenteren aan de wereld."

Stijladvies aanbod

Altijd goed gekleed! Ontdek jouw jouw stijl en de beste pasvormen voor jouw figuur!

Met het stijladvies is het mijn doel om jou te helpen jouw unieke stijl te ontdekken en te ontwikkelen, waardoor jij je zelfverzekerd en authentiek kunnen presenteren in elke situatie. Ik voorzie je van gedetailleerde analyses van je lichaamstype, proporties en figuur, gevolgd door persoonlijk advies over passende kledingstijlen, pasvormen en accenten. Leer hoe jij kleding kunt gebruiken om jouw individuele kenmerken te benadrukken en een blijvende indruk te maken met een stijl die echt bij jou past.

Pictogram Coaching

1-op-1 Coching

Je hebt een privé afspraak waar alle aandacht volledig naar jou gaat. Stel al je vragen en je ontvangt maatwerk advies.

stijl figuur pasvormen advies

Stijladvies

Uitgebreide figuur- en gelaatsanalyse die jouw inzichten geeft in welke stijlen en pasvormen het beste bij jou passen.

Pictogram ebook

eBook

Je ontvangt een maatwerk gids met alle informatie over jouw beste pasvormen, accessoires en kapsels.

Kies jouw pakket!

"Laat je kleding voor je spreken en geef je carrière een boost met een stijl die bij jou past."

Het proces

Ik ga verder dan de traditionele aanpak van stijladvies; geen standaardclassificaties zoals casual, chic of formele kleding. Via een zeer persoonlijke figuuranalyse onthullen ik nauwkeurig welke specifieke kledingstijlen en pasvormen het beste bij jouw unieke lichaamsvorm passen. Kortom: Geen enkele lichaamsvorm is hetzelfde! Mijn benadering resulteert niet in een beperkt aantal standaardstijlen, maar in een veelheid van mogelijkheden die leiden tot een individueel samengestelde garderobe die net zo uniek is als jij.

Pictogram Kopen

Stap 1. Aankoop

Klik op de knop hieronder en koop deze service. Je ontvang een e-mail met instructies voor de volgende stappen, inclusief een link naar je intake formulier.

Pictogram Intake invullen

Stap 2. Intake invullen

Vul het intake formulier in en upload de gevraagde foto’s. Voor het maken van geschikte foto’s ontvang je uitgebreide instructies. Na ontvangst van je intake start ik de analysefase.

Pictogram Contact

Stap 3. Contact

Ik neem na ontvangst van jouw intakeformulier binnen 48 uur contact met je op voor het plannen van jouw (online)sessie(s).

Is dit Stijladvies geschikt voor mij?

Dit is perfect voor jou als…

...jij een vrouw bent die openstaat voor persoonlijke groei en ontwikkeling, en begrijpt dat het verfijnen van jouw stijl en uitstraling een investering is in jezelf en jouw toekomstige succes.

...jij op zoek bent naar praktische en bruikbare adviezen over het samenstellen van outfits die zowel professioneel als trendy zijn, en die jou helpen om je zelfverzekerd en comfortabel te voelen in elke situatie.

...jij het belangrijk vindt om authentiek te blijven en je eigen unieke persoonlijkheid te laten doorschijnen in jouw kledingstijl, terwijl je tegelijkertijd voldoet aan de professionele normen en verwachtingen.

...jij op zoek bent naar een vertrouwde en deskundige gids in jouw reis naar een stijlvollere en zelfverzekerde versie van jezelf, iemand die jou kan helpen om je innerlijke kracht en schoonheid naar buiten te brengen.

Dit is niet geschikt voor jou als…

...jij geen interesse hebt in het verbeteren van jouw professionele uitstraling of het investeren in je persoonlijke ontwikkeling binnen je carrière.

...jij al volledig tevreden bent met je huidige kledingstijl en geen behoefte hebben aan professioneel stijladvies of begeleiding bij het vinden van nieuwe kledingstukken.

...jij op zoek bent naar kortetermijnoplossingen of snel wisselende modetrends, in plaats van een duurzame en tijdloze benadering van mode.

...jij op zoek bent naar one-size-fits-all oplossingen, aangezien dit stijladvies zich richt op gepersonaliseerd en op maat gemaakt adviezen en mode-oplossingen.

Veel gestelde vragen...

Maakt het uit in welke branche/industrie ik werk?

Het Stijladvies is geschikt voor vrouwen in alle industrieën die streven naar een professionele uitstraling die hun carrièredoelen ondersteunt. Ongeacht de branche waarin je werkzaam bent, helpt mijn advies je om je zelfvertrouwen te vergroten en een positieve indruk te maken in elke (zakelijke) situatie.

Hoe kan ik me voorbereiden op een stijladviesconsult?

Voorafgaand aan het consult is het handig om na te denken over je carrièredoelen, je persoonlijke stijlvoorkeuren en eventuele specifieke vragen of uitdagingen die je wilt bespreken. Het kan ook helpen om enkele foto’s of voorbeelden van kledingstukken te maken die je graag draagt of die je inspireren. Het invullen van het intake-formulier zal je daarbij helpen.

Kan stijladvies mij helpen om duurzame kledingkeuzes te maken?

Absoluut! Het Stijladvies omvat niet alleen het vinden van kledingstukken die passen bij je stijl en figuur, maar ook het aanmoedigen van duurzame keuzes. Ik kan je advies geven over het kiezen van hoogwaardige kledingstukken die lang meegaan en het verminderen van impulsaankopen die slechts voor korte tijd in de mode zijn.

Hoe kan stijladvies mij helpen in mijn carrière?

Een doordachte en professionele uitstraling kan je zelfvertrouwen vergroten, je geloofwaardigheid versterken en je helpen om een blijvende indruk te maken in zakelijke situaties. Door middel van het Stijladvies zul je leren hoe je jouw persoonlijkheid en talenten kunt laten zien door middel van je kleding, wat kan bijdragen aan je professionele succes.

Hoe onderscheidt jouw aanpak zich van andere stijladviezen?

Mijn aanpak is specifiek gericht op carrièregerichte vrouwen, met expertise in het begeleiden van vrouwen die streven naar carrièreveranderingen, promoties of zelfstandig ondernemerschap. Ik bied een persoonlijke en op maat gemaakte benadering, waarbij ik rekening houd met jouw individuele doelen, smaak en lichaamsvorm.

Wat zijn de voordelen van het investeren in stijladvies voor mijn carrière?

Het investeren in stijladvies kan leiden tot een efficiëntere en effectievere kledingkeuze, waardoor je tijd en geld bespaart op miskopen. Je zult ook meer zelfvertrouwen ervaren in je professionele uitstraling, wat kan leiden tot betere carrièremogelijkheden en meer succes in zakelijke situaties.

Zie jij je vraag er niet tussen staan?

Ik vind het leuk om met je in contact te komen en jouw brandende vragen over kleurenanalyses te beantwoorden. Je kunt mij rechtstreeks e-mailen op hallo@marliez.com en ik zal je vraag binnen 24 uur beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This