Het is ook voor jou mogelijk dat jij...

zelfverzekerd

…jezelf moeiteloos en zelfverzekerd kunt presenteren. Jij kunt stralen vol energie en zelfvertrouwen.

Pictogram zelfverzekerd

…een uitstraling hebt die impact maakt. Dat jij een blijvende positieve indruk achterlaat, zodat mensen jou niet snel vergeten.

Vergroot zichtbaarheid

…je expertise als professional moeiteloos versterkt en dit effectief kunt communiceren via je uitstraling.

Groei en ambities vrouwen Marliez

…je unieke talenten en kwaliteiten meer benadrukken waardoor jij moeiteloos meer zakelijk succes kunt behalen.

Jij verdient het om jezelf elke dag geweldig te voelen en er geweldig uit te zien! Wanneer je blij bent met je spiegelbeeld, straal je energie en zelfvertrouwen uit. Je krijgt meer complimenten, promoties en anderen zullen zich jou op een positieve manier herinneren.

Jouw superkracht komt tot uiting in jouw unieke stijl. Het is niet alleen een manier van kleden; het is een statement dat je persoonlijke uitstraling next level tilt. En het beste nieuws? Dit alles is binnen handbereik, en het begint bij het ontdekken van jouw unieke talenten en stijl.

Marlies Zimmermann Kleurenanalyse

Over mij

Mijn naam is Marlies Zimmermann. Ik help inmiddels al meer dan 10 jaar vrouwen naar een krachtige uitstraling die boekdelen spreekt. Teaching en coaching zit in mijn bloed. Met al mijn passie begeleid ik vrouwen om hun uiterlijke presentatie te matchen bij hun innerlijke kwaliteiten en Personal Brand.

Image Branding helpt om alle facetten van jouw unieke kern te laten zien, insideout.

Ik ben hier om jou te begeleiden op een reis van zelfontdekking en professionele groei. Mijn missie is om carrièregerichte millennial vrouwen te helpen hun unieke talenten en kwaliteiten te ontdekken, deze zichtbaar te maken en te gebruiken als krachtige hefbomen voor een succesvolle carrière. Ik geloof dat iedere vrouw het potentieel heeft om te stralen in haar vakgebied en ik sta klaar om je te ondersteunen op deze opwindende reis.

Dit is hoe ik je kan helpen

Aanbod Marliez Kleurenanalyse

Kleurenanalyse van de buitenkant

Ontdek je beste kleuren! Met een kleurenanalyse onthul je welke kleuren kleding jou laten stralen. Verbeter je uitstraling en zelfvertrouwen door kleding en make-up te kiezen die perfect bij je natuurlijke huid-, haar- en oogkleur passen. Ontdek de kracht van kleding en kleuren die echt bij jou past en jou laten stralen.

Aanbod Marliez Kleurenanalyse binnenkant Personal Power Plus

Kleurenanalyse voor de binnenkant

Ontdek je innerlijke kracht! Met een Persoonlijke Kracht-meting ontdek je welke kleuren volgens psychologie en marketing jouw unieke kwaliteiten en talenten zichtbaar maken. Laat je authentieke zelf zien met kleuren die jouw innerlijke kracht en potentieel weerspiegelen. Ontdek de kracht van kleuren van binnenuit!

Aanbod Marliez Stijladvies

Stijl- & Figuur analyse

Ontdek jouw unieke stijl! Met een stijl-, pasvormen- en gelaatsanalyse leer je alles over jouw beste pasvormen, accessoires en kapsels. Onthul de look die jou het beste staat. Verbeter je zelfvertrouwen en uitstraling door kleding te dragen die perfect bij je figuur en persoonlijkheid past. Laat je ware stijl schitteren!

Doe de GRATIS StijlQuiz!

Zelfontdekking van Talenten

Ontdek de verborgen schatten van jouw unieke talenten en kwaliteiten. Leer hoe je jouw carrière op een geheel nieuwe manier kunt benaderen, waarbij jouw ware potentieel tot uiting komt.

Doelgerichte Branding

Duik in de kunst van personal branding en leer hoe je een boodschap formuleert die jouw verhaal vertelt en jouw doelen weerspiegelt. Begrijp de kracht van doelgerichte communicatie.

Jouw visuele identiteit

Ontdek hoe je met doordachte kledingkeuzes en kleuren jouw persoonlijke boodschap kracht bij kunt zetten. Begrijp de strategieën achter een professionele en impactvolle kledingstijl.

Door Marlies weet ik nu precies welke kleuren mij goed staan. Ik voel me daardoor zelfverzekerder en in mijn kledingkast hangen alleen nog dingen die goed voor mij werken én goed te combineren zijn.

Angelika R.

Medische secretaresse

Ik kan nu sneller zien of iets een goede match voor mij is of niet! Heel fijn, want nu weet ik al vóór het maken van een kledingstuk of het goed gaat uitzien of niet. Klaar om mijn kledingkast te ontdoen en te vullen met alleen maar mooie stukken!

Hanna K.

Product Development Engineer

Marlies heeft voor mij mijn nieuw kleurtype bepaald en de kleuren die hierbij passen. Ik was blij verrast met het uitgebreide persoonlijke advies. Door de aanpak van Marlies heb ik weer zin gekregen om met mijn nieuwe uiterlijk aan de slag te gaan.

Anita M.

Senior Wooncunsulente

De sessies heb ik als prettig en persoonlijk ervaren. De belangrijkste dingen die ik heb geleerd zijn dat kleur meer is dan kleur en dat je met de juiste kleur en kleding een prachtige, zelfverzekerde of intelligentie versie van jezelf kan neerzetten.

Bobbie-Ann W.

Gezinsmanager 😉

Pin It on Pinterest

Share This